Professorat Grau en Direcció Hotelera

Coordinació i equip de coordinació

Coordinació i tutors de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera

 

Relació de professors/es:

Aguar, Mª José. Doctora en Ciència Política i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciada en Ciències de la Comunicació i en Ciències Polítiques i sociologia. Coordinadora del Màster en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments. Àrea d’Estratègies Comunicatives.

Anguera, Ferran. Llicenciat en Criminologia. Doctorand en Prevenció i Seguretat integral. Responsable de protecció civil a TMB. Àrea de Seguretat i Prevenció.

Aparicio, Sebastián. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professor Lector del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea d’Empresa i Economia (Google Scholar).

Auracher, Eva Ma. Professora Servei de Llengües de la Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Llengua Estrangera- Alemany.    

Belenes, Gerard. Executiu MBA per ESADE. Llicenciat en ADE per la Universitat Autònoma de Barcelona. Sales Managers (B2B, contract) a Allegion PLC. Àrea d’Empresa i Economia    

Blabia, Daniel. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i Màster en Logística a la UPC. Titular d'Escola Universitària. Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Calaf, Roger. Doctor en Geografia. Graduat en Turisme. Consultor en Ecosistemes i Polítiques d’Innovació en l’execució de projectes europeus a Eurocat. Àrea de Gastronomia i Enologia. 

Camacaro, José A.  Titulat en cuina i reposteria a l’Escola de cuina Terra d’Escudella. Cap de cuina, gestió i organització de la cuina. Àrea de Direcció i Gestió de Cuina.

Carmaniu, Xavier. Doctor en Història contemporània per la Universitat de Girona. Llicenciat en Història i postgrau en Gestió cultural. Especialista en divulgació cultural en diferents mitjans de comunicació. Àrea d’Estratègies Comunicatives.    

Dot, Esteve. Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzat en geografia econòmica, governança urbana i turisme. Àrea de Geografia Turística.

García, José Luis. Gestor en restauració. Àrea de Direcció i Gestió de Restauració.

Giménez, Víctor.  Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professor Agregat (Professor Contractat Doctor). Departament d'Empresa de la UAB. Disposa d'acreditació de recerca avançada. Àrea d’Empresa i Economia (Google Scholar).

Iglesias, Mérida. Llicenciada en Dret. Directora del Centre de Formació Professional FUAB. Àrea de Dret Turístic.    

Juanola, Yolande. Professora UAB Idiomes. Àrea de Llengua Estrangera- Francès.

Labastida, Albert. Hospitality Business Expert, Partner a EXNOVO Performing Value. Direcció estratègica en hostaleria. Diplomat en Turisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Màster en Turisme a ESADE.Àrea de Direcció i Gestió Hotelera.    

López, Tatiana. Doctorada en emprenedoria i gestió empresarial. Àrea d’Empresa i Economia.    

Lozano, Isaac. Màster en Administració d'Empreses - MBA, Administració i gestió d'empreses i Màster en Turisme Sostenible i TICs per la Universitat Oberta de Catalunya. Graduat en Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Direcció i Gestió Hotelera.    

Nicholson, Roger. Professor UAB Idiomes. Àrea de Llengua Estrangera- Anglès.    

Noguera, Maria. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Directora de Turisme i Direcció Hotelera -  Escola FUABFormació (Google Scholar).

Ortiz, José Antonio. Instituto de Ecologia, México. Àrea de Patrimoni Cultural.

Ripollès, Carolina. Unitat d'Higiene i Inspecció dels Aliments, Facultat de Ciències Veterinàries, Departament d'Aliments i Ciències Animals, Univ. Autònoma de Barcelona. Àrea d’Alimentació i Seguretat Alimentària.    

Rizo, Jordi. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Assessor Financer i Expert Comptable Acreditat pel RECC. Àrea d’Empresa i Economia.    

Rodés, Eduardo. VP of Customer Services at Bdeo. Àrea d’Empresa i Economia. (Researchgate)

Ruiz, Carme. Màster en Educació i TICs, perfil recerca, i Estudis d’Àsia Oriental a la Universitat Oberta de Catalunya. Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques amb Idiomes anglès i francès, Turisme, lleure i natura a CETA, Escola Universitària de Turisme. Coordinadora del Curs de Revenue Management de l’Escola FUABformació. Àrea de Direcció i Gestió de l’Allotjament.    

Ruiz, Dolors. Doctor of Philosophy (PhD), management and languages a la Heriot-Watt University. Màster en RRHH a la Middlesex University. Llicenciada en Psicologia Industrial a la Universitat de Barcelona. Professora de Gestió de RRHH a la EAE Bussines School. Àrea d’Empresa i Economia.    

Sagué, Gemma. Grau en Gestió Ambiental del Desenvolupament Turístic Internacional per l’Escola d'Extensió de Harvard. Grau Superior en Turisme per la Universitat de Barcelona. Àrea de Pràctiques.

Salcedo, Néstor. ESAN Graduate School of Business. Àrea d’Empresa i Economia.

Santolalla, Beatriz. Diplomada en Turisme. Llicenciada Ciències del Treball, Turisme / Direcció Hotelera per la Universitat de Barcelona, Idiomes estrangers. Coordinadora del Grau en Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona a l’Escola FUABformació. Àrea de Gestió Hotelera.    

Vancells, Albert. Doctor en Turisme i Oci per la Universitat Rovira i Virgili. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinador del Grau en Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona a l’Escola FUABformació. Àrea d’Empresa i Economia (Researchgate).

Viladiu, Pau. Màster en Estudis de Xina i Japó per la Universitat Oberta de Catalunya. Graduat en Traducció i Interpretació per la UVic.UCC. Traductor Freelance. Professor de Xinès a UAB Idiomes. Àrea de Llengua Estrangera- Xinès.