Pla d'estudis Grau en Direcció Hotelera
Guies docents de les assignatures
Títol que s'obté
Graduat/da en Direcció HoteleraHoraris
La docència s'imparteix en torn de matí. Consulteu els horaris aquí:
Informació del pla d’estudis
Taula de crèdits per curs
Formació bàsica | Obligatoris | Optatius | Treball de Final de Grau | |
1r curs | 48 | 12 | ||
2n curs | 12 | 48 | ||
3r curs | 60 (*) | |||
4t curs | 48 | 12 | ||
Totals | 60 | 120 | 48 | 12 |
(*) D'aquests, 12 crèdits corresponen a Pràctiques Externes.
Període lectiu
Semestral.Règim d’estudi
Temps complet.Mencions
Menció en Direcció d'Empreses Hoteleres Internacionals (DEHI) Menció en Direcció d'Empreses de Restauració (DER)Assignatures de formació bàsica i obligatòries
1r curs | 2n curs |
Economia Economia de l'Empresa Fonaments del Sector Turístic i Hoteler Primera Llengua Estrangera I (anual) Habilitats Informàtiques i d'Estudi Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària Dret Estadística Aplicada Comptabilitat General Segona Llengua Estrangera I (anual) |
Gestió dels Recursos Humans a la Indústria Hotelera Direcció i Gestió d'Allotjament I Direcció i Gestió de Cuina I Direcció i Gestió de Restauració I Primera Llengua Estrangera II (anual) Anàlisi d'Instal·lacions, Equips i Manteniment Direcció i Gestió d'Allotjament II Direcció i Gestió de Cuina II Direcció i Gestió de Restauració II Segona Llengua Estrangera II (anual) |
3r curs | 4t curs |
Màrqueting (*) Comptabilitat de Gestió Hotelera Direcció de Personal i Relacions Laborals Primera Llengua Estrangera III (anual) Segona Llengua Estrangera III (anual) Gestió Financera de l'Empresa Hotelera Seguretat i Prevenció Hotelera Geografia Turística i Econòmica (*) Pràctiques Externes (anual) |
Treball de Final de Grau |
Assignatures optatives
Per obtenir una menció cal cursar 30 crèdits de les assignatures de menció .
4t curs | |
- Temes de Direcció Hotelera / 6 cr. - Temes de Turisme / 6 cr. (*) - Tercera Llengua Estrangera II / 6 cr. - Comercialització Electrònica al Sector Hoteler / 3 cr. (*) - Gestió de la Qualitat i Mediambient / 6 cr. (*) - Arquitectura i Disseny d'Establiments d'Hostaleria / 3 cr. - Segona Llengua Estrangera IV / 6 cr. |
- Pràctiques Nacionals i Internacionals / 12 cr. - Màrqueting d'Hotels i de Restaurants / 3 cr. - Publicitat i Relacions Públiques / 6 cr. (*) - Gestió de Vendes i Revenue Management / 3 cr. (*) - Organització Hotelera i Atenció al Client / 6 cr. (*) - Mètodes i Tècniques de Recerca / 3 cr. |
Menció en Direcció d'Empreses Hoteleres Internacionals | Menció en Direcció d'Empreses de Restauració |
- Primera Llengua Estrangera IV / 6 cr. - Tercera Llengua Estrangera I / 6 cr. - Creació d'Empreses i Innovació / 3 cr. (*) - Gestió Corporativa / 6 cr. (*) - Direcció Internacional de Grups Hotelers / 6 cr. - Gestió i Organització de Congressos i Convencions / 3 cr. - Control de Gestió / 6 cr. - Gestió d'Empreses d'Oci / 6 cr. - Dret de l'Empresa Hotelera / 6 cr. - Sistemes d'Informació i de Gestió al Sector Hoteler / 6 cr. - Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels / 6 cr. - Estratègies de Comunicació i Directives en la Gestió Hotelera / 6 cr. |
- Primera Llengua Estrangera IV / 6 cr. - Tercera Llengua Estrangera I / 6 cr. - Direcció d'Empreses de Restauració / 6 cr. - Gastronomia i Enologia / 6 cr. - Parcs Temàtics d'Oci i Animació / 3 cr. (*) - Col·lectivitats i Càtering / 6 cr. - Restauració Moderna / 3 cr. - Gestió de Compres, Aprovisionaments i Estocs / 3 cr. - Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels / 6 cr. - Pràctiques de Restauració / 6 cr. - Sistemes d'Informació i de Gestió al Sector Hoteler / 6 cr. |
(*) Docència en anglès