Grau en Educació Infantil

Vols formar-te per acompanyar el desenvolupament dels infants de 0 a 6 anys fent propostes innovadores basades en la globalitat, l’experimentació, el joc i les emocions? Fes el grau en Educació Infantil a la UAB!

Informació general

Grau en Educació Infantil

T’agrada la docència i tens ganes d’aprendre constantment? Ets una persona motivada per una feina de gran responsabilitat social? Intuïtiva, creativa, flexible, pacient, responsable i amb capacitat de persuasió? Si és així i, a més, tens un bon domini de les llengües oficials, en especial de la llengua catalana, vine a cursar el grau en Educació Infantil a la UAB.

Podràs aprendre a planificar, desenvolupar i avaluar activitats educatives adreçades a nens i nenes de 0 a 6 anys. Podràs fer una menció en Necessitats Educatives Específiques, en Educació Performativa de les Arts i, si tens un nivell equivalent al grau elemental de música, podràs accedir a la menció en Educació Musical. Si no vols fer cap menció, podràs triar entre un ampli nombre d’optatives. Començaràs el Pràcticum des de primer curs i coneixeràs tant l’escola bressol com el parvulari.

Si tens ganes de conèixer altres cultures podràs triar entre més de quaranta universitats europees per anar d’Erasmus. Tenim convenis de pràctiques amb França, Gran Bretanya i Llatinoamèrica. A més a més tenim un conveni de pràctiques amb l’Ajuntament de Munic que ja ha permès que hi hagi més de trenta estudiants amb un contracte indefinit a una escola bressol de la ciutat.

Sortides professionals

Les responsabilitats dels mestres d'Educació Infantil comprèn diferents camps: l'acció educativa amb cada alumne, el grup classe, el centre educatiu, la família, la comunitat i l'administració educativa. Els àmbits de treball són:

  • Docència en centres educatius amb nens i nenes de 0 a 3 anys i de 3 a 6 anys.
  • Serveis i programes d'atenció a la primera infància dirigits a donar suport a la família, com ara els espais familiars i els  programes maternoinfantils
  • Serveis d'oci i cultura, com ara ludoteques i biblioteques infantils, entre d'altres.
  • Elaboració de materials educatius.
  • Centres d'acolliment d'infants i joves tutelats per l'Administració.
  • Serveis educatius de suport a l'escola.
  • Autoocupació en serveis educatius complementaris.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Educació Infantil Accedir a l'apartat de El grau en xifres

Més informació