MÓster oficial en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

Oferim els coneixements professionals que demanen les empreses relacionades amb la producció d'aliments d'origen animal

MÓster Oficial - Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

Guies docents dels m˛duls

Descripciˇ del mÓster

El màster universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal és un màster de 60 crèdits distribuït en dos semestres i estructurat en 5 mòduls obligatoris, 4 són mòduls de continguts i un cinquè mòdul que és el Treball de Fi de Màster.

Aquest màster ofereix continguts especialitzats en qualitat dels aliments d'origen animal des dels punts de vista de l'avaluació, el control, la gestió i la millora de la qualitat des de la granja fins al consumidor.

Inici de curs

29/09/2020

Horaris

Presentació del Màster 2020-21: 

Dimecres 23 de setembre de 2020 a les 16.00h s via Microsoft teams.

   Podeu connectar-vos a la sessió des del següent enllaç.

Horaris del curs: docència semipresencial

  • Setembre 2020 – desembre 2020: docència virtual (Els dimarts, dimecres i dijous de 15.00 h a 19.00 h.)
  • Gener 2021 – Juliol 2021: docència presencial (Els dimarts, dimecres i dijous de 15.00 h a 19.00 h.)

Inici del curs 2020-21:  29 de setembre a les 16.00 h

IMPORTANT:La programació podrà ser modificada en funció del que dictaminin les autoritats sanitàries segons l’evolució de la COVID-19.

Estructura del pla d'estudis

Caràcter Crèdits
Obligatoris 45
Treball de fi de màster 15
TOTAL 60

 

Denominació del mòdul Crèdits Caràcter
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària 12 OB
Qualitat dels Aliments des de la Granja 15 OB
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària 9 OB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament 9 OB
Treball de Fi de Màster 15 OB

 

OB: Obligatoris