MÓster oficial en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

Oferim els coneixements professionals que demanen les empreses relacionades amb la producció d'aliments d'origen animal

MÓster Oficial - Qualitat d'Aliments d'Origen Animal

AccÚs

Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.

Requisits d'admissiˇ

Els requisits d'admissió són els següents:

Graduats o Llicenciats en Ciència i Tecnologia d'Aliments, Veterinària, Farmàcia, Nutrició i Dietètica, Enginyeria d'Aliments i Ciència i Salut Animal.

També poden accedir els titulats en Bioquímica, Química, Biologia, Microbiologia, Biotecnologia, Medicina, Ciències Ambientals, Enginyeria Agrícola, Enginyeria Química, Enginyeria de Biosistemes o titulacions equivalents a les anteriorment esmentades. Per aquests estudiants des de la coordinació del màster i prèvia revisió del seu expedient, es podran establir complements de formació en l'àmbit de la Ciència dels Aliments, que s'indiquen en l'apartat corresponent.

Es recomana que els alumnes que vulguin fer el màster tinguin com a mínim un nivell B1 (EUROPASS) o títol equivalent de nivell en anglès per poder aprofitar millor els materials de consulta i treball en anglès.

Tots els requisits s'hauran d'acreditar documentalment.

Criteris de selecciˇ

En el cas que el nombre d'inscrits superi el de places ofertes, l'adjudicació de places es farà d'acord amb els següents criteris de prelació:

  • 1. Expedient acadèmic (60%).
  • 2. Curriculum vitae. Es valorarà l'experiència professional i altres estudis complementaris afins al màster (40%).

Complements de formaciˇ

Els Graduats o Llicenciats en BioquÝmica, QuÝmica, Biologia, Microbiologia, Biotecnologia, Medicina, CiŔncies Ambientals, Enginyeria AgrÝcola, Enginyeria QuÝmica, Enginyeria de Biosistemes o titulacions equivalents a les anteriorment esmentades, tambÚ podran accedir al mÓster, per˛ serÓ la comissiˇ de mÓster, prŔvia revisiˇ de l'expedient dels estudis, la qual determinarÓ la conveniŔncia que l'alumne cursi complements formatius en l'Ómbit de la CiŔncia dels Aliments.

Aquests complements es cursaran amb l'assignatura de grau "CiŔncia dels Aliments" de 3 crŔdits, els continguts de la qual atorgaran una base comuna en l'Ómbit de la ciŔncia dels aliments, a partir de la qual impartir els coneixements del mÓster.