MÓster oficial en MÓrqueting

Forma professionals per a la presa de decisions comercials basades en dades, tant per a organitzacions amb ànim de lucre o sense com per a consultoria
 

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 11/01/2021
  Veure el calendari
 • Places: 40 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CatalÓ i castellÓ.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa
35 MÓster Oficial en MÓrqueting - MarÝa Pilar Lˇpez Belbeze

El màster oficial en Màrqueting requereix tres trimestres de dedicació a temps complet a la nostra universitat, l'única a Catalunya amb un campus a l'estil americà.

Si ets un estudiant que vol millorar la manera en què les empreses prenen les decisions comercials, t'oferim una formació avançada en màrqueting, en comportament del consumidor i en mètodes d'investigació, juntament amb una formació en màrqueting digital.

Si estàs interessat en la gestió comercial, tindràs la possibilitat de fer pràctiques professionals en empreses comercials o consultoria.

Si tens interès en el màrqueting internacional i la negociació, la UAB t'ofereix una doble titulació amb la Burgundy School of Business de Dijon (França).

Si vols aprofundir en el màrqueting basat en dades (presa de decisions) i del comportament (neuromàrqueting i màrqueting del comportament), aquest màster posa a la teva disposició el nostre Eco-LAB (Eye-tracker, EEG).

Si t'interessa el màrqueting dels partits polítics, et pots especialitzar en màrqueting sociopolític, on aprendràs a fer ús de les enquestes per reorientar els programes dels candidats a les eleccions nacionals.
 

Sortides professionals

Sortides professionals mÓster oficial MÓrqueting

PrÓctiques

Web del mÓster

http://pagines.uab.cat/marketing/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - MÓrqueting Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres