Tot preparat pel nou curs propedèutic presencial de matemàtiques

El curs es recomana a tots els futurs estudiants que requereixen un reforç addicional en matemàtiques per tal d’afrontar les assignatures en aquest àmbit. El límit per inscriure’s és el 29 de juliol.

05/07/2019

L’objectiu fonamental del Curs Propedèutic de Matemàtiques 2019/20 és situar als futurs estudiants de tots els graus impartits a la Facultat d’Economia i Empresa en un nivell adequat de Matemàtiques que els permeti seguir amb més fluïdesa les assignatures corresponents que s’imparteixen durant el primer i segon semestre del primer curs de totes les titulacions de la Facultat.

La docència d’aquestes assignatures parteix d’un nivell que es considera mínim i que s’assoleix havent superat els continguts de matemàtiques de Batxillerat. Es recomana el curs per a tots els futurs estudiants que consideren oportú un reforç addicional. És per això que aquest curs està especialment recomanat per a:

•    Estudiants procedents de mòduls formatius de grau superior.
•    Estudiants procedents d’altres vies d’accés.
•    Estudiants amb nota de matemàtiques a les PAU per sota d’un 6.

El curs també pot ser d’interès per tots aquells estudiants que volen reforçar els seus coneixements de matemàtiques i assegurar l’inici del curs amb una posada a punt que els permeti obtenir resultats òptims.

El curs s’organitzarà en sessions de 3.00 hores de classe. Les sessions seran de 10 a 13.25 hores pels grups del matí i de 15 a 18.15 hores pels grups de tarda. La distribució per grups es farà per nota d’accés i es podrà consultar a partir del dia 31 de juliol al web de la Facultat.
El calendari tant al campus de Bellaterra com al de Sabadell és del 26 d’agost al 6 de setembre, ambdós inclosos. Les classes s’impartiran a l’aula 17 i aula informàtica A de la Facultat d’Economia i Empresa al campus de Bellaterra, i a l’aula 24 i aula d’informàtica Olga Torres de la Facultat d’Economia i Empresa al campus de Sabadell.

Per fer la inscripció, heu d’emplenar el formulari online i adjuntar-hi el comprovant del pagament. El límit per a formalitzar la inscripció és el 29 de juliol.

Més informació: https://www.uab.cat/web/estudiar/graus/oferta-de-graus/curs-propedeutic-presencial-de-matematiques-2019/20-1345698625494.html

 

 

Notícies relacionades

Vacuna

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Totes les notícies