Serveis mínims de transports Agost 2023

IMG_noticia_HorarisBusUAB

Transport Públic UAB

27/07/2022

SERVEI D’AUTOBÚS:

No hi haurà servei d'autobús intern de la UAB des del 7 fins el 27 d'agost (ambdós inclosos).

Del 31 de juliol al 04 d'agost i del 28 al 31 d'agost (ambdós inclosos) es mantindran sortides de les línies L1 i L2 aproximadament cada 30 minuts (coincidint amb horaris de la R8). La L3 iniciarà servei a les 7:43h des de la parada Eix Central Sud i mantindrà servei amb una freqüència de 30 minuts. 

A l'app Busos UAB es poden consultar els horaris en temps real.

Recordem que els caps de setmana i festius, aquest servei no funciona.

Les línies de bus interurbanes depenen de cada operador. Aconsellem consultar la web oficial o les xarxes socials de cadascun d'ells per a informar-se degudament. Aquí es poden consultar totes les línies de bus interurbanes que donen servei al campus de la UAB i la data d'inici pel proper curs 2023-24. Per a accedir a les xarxes socials ho podeu fer a través de la secció "avisos" de la web de Mobilitat i Transports aquí

 


SERVEI FERROVIARI:

Rodalies de Catalunya:

R7. Fora de servei del 29 de juliol al 27 d'agost (ambdós inclosos). 
R8. Funciona durant tot el mes d'agost. Consultar horaris al cercador oficial de Rodalies aquí

Canals per a mantenir-se informat/da de les possibles modificacions i/o afectacions:
    Web de Rodalies
    App Rodalies
    @Rodalies (Twitter)
    Telèfon d'informació: 900 41 00 41

FGC:

Els trens circularan amb els horaris corresponents al mes d'agost.
Es poden consultar aquests horaris a les vitrines informatives de les estacions, al portal web, a l'aplicació FGC per a mòbils i al telèfon d'informació 012. 

 

SERVEI BICIUAB:

El servei BiciUAB es troba tancat al públic durant tot el mes d'agost 2023. El primer dia de servei serà el dimarts 5 de setembre en horari habitual. Per a més informació fer clic aquí

Els aparcaments tancats de bicicletes estan operatius els 365 dies de l'any. Davant de qualsevol incidència, la persona usuària ha de trucar al Servei de Vigilància i Seguretat del Campus al 93 581 25 25 (atenció 24h.). Es recomana no deixar aparcades bicis i patinets durant la nit. 

Els aparcaments VadeBike es troben operatius els 365 dies de l'any. Més informació aquí

 


PUNTS DE CÀRREGA DE VEHICLE ELÈCTRIC:

Els punts de càrrega de vehicle elèctric es troben actius els 365 dies de l'any. Davant de qualsevol incidència es recomana trucar al 977 276 952 (atenció: 24h.).