Aparcament VadeBike


VadeBike és un sistema d'aparcament per a bicis intel·ligent perquè opera a través d'una plataforma tecnològica intel·ligent en temps real; segur perquè permet falcar la bici mitjançant tres punts de bloqueig; i còmode perquè disposa d'espai per a guardar el casc i dels elements d'ancoratge per a aparcar la bici, el que permet evitar carregar amb cadenats. 
 
Aquest servei d'aparcament està dirigit a tota la comunitat Campus (alumnat, PDI, PAS i Esfera UAB), es troba operatiu els 365 dies de l'any, les 24 hores, i és gratuït durant les primeres 9 hores. Amb l'objectiu de fomentar un ús rotatori del servei i evitar usos abusius a partir d'aquest temps i fins les 24 hores, el servei té un cost de 0,29€/hora. En aquesta tarifa, s'inclou una assegurança antirobatori de fins 300€ (assegurança que s'aplica mentre la bici estigui aparcada). No es permet l'estacionament durant més de 24 hores. 
 
Actualment hi ha tres punts d'aparcament VadeBike al Campus. Es poden consultar aquí

             IMG_VadeBike1 IMG_VadeBike3
 
COM DONAR-SE D'ALTA AL SERVEI:
 
Per a poder fer ús del servei, és necessari:
  • Donar-se d'alta al web de VadeBike, completant els camps amb les dades personals i identificant-se com a membre de la Comunitat Universitària UAB. La persona usuària rebrà la targeta a l'adreça postal facilitada en el formulari en un termini màxim de 10 dies. 
  • Confirmar l'alta del servei a partir d'un email que la persona usuària rebrà a la seva safata d'entrada. 
  • Registrar la bicicleta a l'espai personal de VadeBike.

Un cop finalitzats aquests passos, la persona usuària ja pot fer ús de l'aparcament. 

A cadascun dels aparcaments es faciliten instruccions de funcionament, així com el número de telèfon de VadeBike on la persona pot contactar davant de qualsevol incidència. 
 
XARXA SMART BIKING:
 
Amb la mateixa targeta, la persona usuàra pot aparcar la seva bici a totes les estacions que formen part de la xarxa Smart Biking. Es poden consultar les ubicacions de totes les estacions d'aparcament aquí
 
MÉS INFORMACIÓ:
 
Per a més informació sobre el servei es recomana consultar les FAQs i/o contactar directament amb VadeBike enviament email a info@vadebike.es o trucant al telèfon 900 101 985.