S'obre l'enquesta sobre el grau de satisfacció dels nous titulats

Enquestes nous titulats

Fins el 27 de novembre del 2020 estarà activa la vuitena edició de l’enquesta sobre el grau de satisfacció dels titulats de la UAB, adreçada a titulats de graus i de màster universitari del curs acadèmic 2019/20

 

30/06/2020

Com cada any a final de curs, es posa a disposició dels nous titulats de graus i de màster de la universitat l'enquesta sobre el grau de satisfacció del curs acadèmic 2019/2020.

L'objectiu de l'enquesta de titulats de la UAB és conèixer el grau de satisfacció dels titulats i titulades de la UAB en relació a diversos aspectes de la titulació finalitzada i del seu pas per la universitat. Els resultats de les edicions anteriors es poden consultar a l’espai de l’enquesta al web de qualitat docent de la UAB.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, el model d’enquesta és únic per a tot el sistema universitari català amb la coordinació d’AQU Catalunya, per tal que els resultats de satisfacció dels titulats de grau es puguin analitzar de manera conjunta.

 

 

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant el mes d'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància allà on és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies