La UAB publica el nou web de la Direcció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Nou portal de la Direcció de TIC

El nou portal de la Direcció de Tecnologies de la Informació s'adapta a qualsevol dispositiu mòbil i inclou les darreres novetats en l'àmbit de les tecnologies, els serveis disponibles per a la comunitat universitària i els horaris del Centre d'Assistència i Suport.

17/05/2021

El nou portal de la Direcció de Tecnologies de la Informació ha nascut d'un projecte que va es va gestar durant el confinament i atès que el teletreball ha agafat rellevància, l'actualització de la web dels serveis informàtics es va plantejar com una necessitat.

La informació i navegació d'aquesta nova web és més senzilla, més llegible i s'ha reordenat per tal que sigui més accessible per a tota la comunitat universitària, a més, s'adapta a qualsevol dispositiu mòbil. Els serveis estan ordenats per col·lectius (personal, estudiants i visitants) i cada usuari té accés als recursos informàtics bàsics disponibles segons el seu perfil. També inclou les darreres novetats en l'àmbit de les tecnologies i els horaris del Centre d'Assistència i Suport i de les aules informatitzades ubicades als diferents centres docents del campus.

La Direcció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació gestiona els sistemes informàtics i la xarxa de dades de la UAB, posant-los al servei de l'alumnat, del personal de docència, recerca i gestió, i dels visitants.

Més informació: Direcció de Tecnologies de la Informació