Ja he acabat el meu TFG, i ara què? Presenta't a un premi!

Fotografia Hayat Said

A més a més dels millors TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global, amb perspectiva de gènere de la UAB, o amb metodologia aprenentatge i servei (ApS), enguany la UAB obre la primera edició als millors TFG relacionats amb l'emprenedoria social

21/06/2022

Des de la UAB, cada any es convoquen diferents premis per tal de reconèixer els millors TFG del seu alumnat que hagin tractat temàtiques vinculades a la transformació social o relacionats amb l’emprenedoria social. Aviat s’obriran algunes de les darreres edicions.  Vols saber quines son?

Aquesta iniciativa de la Fundació Autònoma Solidària, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, s’emmarca com una contribució de la UAB a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible i pretén promoure l’interès per la recerca entorn el desenvolupament sostenible i la justícia global.

Els treballs que optin a aquest premi poden tractar temàtiques com el canvi climàtic, els drets humans, la ciutadania, la cultura de pau, l’economia social, les migracions, la salut comunitària, la gestió dels residus...  Amb una dotació total de 1000€, cadascun dels millors treballs de fi de grau de cada àmbit de coneixement rebrà la quantitat de 250€.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el divendres 30 de setembre de 2022.

L’Observatori per a la Igualtat, amb col·laboració amb l’Institut Català de les Dones convoca aquests premis per sensibilitzar l’alumnat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació a partir de fomentar el seu interès en la recerca.

Poden optar a aquests premis els treballs que apliquin la perspectiva de gènere en l’abordament del fenomen objecte de la seva investigació. S’entén la perspectiva de gènere com una aproximació crítica a qualsevol fenomen que desvetlla, visibilitza, analitza o qüestiona les desigualtats de gènere i LGBTI, incloent aquelles institucions socials i culturals que les reprodueixen. El premi consistirà en un Diploma per a cadascuna de les persones autores dels treballs guardonats per a cada grau i la publicació dels Treballs al web  de l’Observatori.

L’Oficina ApS (Aprenentatge Servei), gestionada per la Fundació Autònoma Solidària, premiarà els millors Treballs de Fi de Grau que abordin necessitats i reptes de la societat civil, en col·laboració amb entitats socials i ambientals o centres i institucions públiques, en el marc del compromís social de la Universitat amb el seu entorn.

Aquest Premi vol reconèixer els treballs que s’hagin realitzat amb metodologia ApS per tal d’oferir un servei real a la comunitat. Les persones interessades han d’enviar un vídeo breu que justifiqui “Com enriqueix la meva mirada professional, el fet d’haver realitzat un TFG en ApS”. La dotació és també de 1000€ que es repartiran entre els quatre millors treballs de cada àmbit.

El Consell Social de la UAB, amb l’impuls del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, ha convocat la primera edició dels Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l’Emprenedoria Social. Aquests premis tenen per objectiu afavorir el desenvolupament de TFG d’aquesta temàtica i donar visibilitat i reconeixement a l’alumnat amb inquietuds emprenedores.

Així doncs, la Universitat distingirà amb un premi de 400 euros i un diploma de menció els quatre millors treballs, un per cada àmbit de coneixement: ciències experimentals i tecnològiques, ciències socials, ciències humanes i ciències de la salut.

Per tal d’optar als premis, caldrà presentar els treballs electrònicament al Registre General de la UAB de l’1 al 30 de setembre de 2022 en les condicions establertes en les bases legals.