Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

12/09/2019

El tret de sortida del curs 2019-2020 pels estudiants de nou ingrés del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) ha estat la celebració de la sessió de benvinguda, aquesta tarda, i la gimcana, que any rera any, es va consolidant com una tradició en el primer dia a l'Escola.

La gammificació ha consistit en agrupar els estudiants en equips de 7 persones, per participar a la gimcana, en què els estudiants han pogut interactuar amb els seus nous companys i companyes de l'aula, tot visitant diversos indrets de l'Escola, com la Gestió Acadèmica, les sales d'estudi, la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, per conèixer les seves instal·lacions i aspectes logístics. També s'han desplaçat pel Campus de la UAB per localitzar espais que esdevindran importants per la seva vida acadèmica, com la Biblioteca de Ciències Socials, les associacions d'estudiants, o els punts on poden fer-se els carnets universitaris, entre altres.

Per cada ubicació en què han demostrat que hi havien estat físicament, a través d'un selfie penjat a Instagram amb el hashtag #EPSI1920, han obtingut punts.

Un cop`de tornada a les aules, els equips han seguit realitzant més proves, com utilitzar el Campus Virtual i l'aula Moodle per participar, per primera vegada, en els seus fòrums, i també han hagut de realitzar unes proves sobre els coneixements que disposaven sobre el món de la seguretat, o  sobre diverses entitats vinculades amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'equip que ha sumat més puntuació en el conjunt de proves ha rebut un obsequi de part de la Direcció de l'Escola.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies