Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

12/09/2019

El tret de sortida del curs 2019-2020 pels estudiants de nou ingrés del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) ha estat la celebració de la sessió de benvinguda, aquesta tarda, i la gimcana, que any rera any, es va consolidant com una tradició en el primer dia a l'Escola.

La gammificació ha consistit en agrupar els estudiants en equips de 7 persones, per participar a la gimcana, en què els estudiants han pogut interactuar amb els seus nous companys i companyes de l'aula, tot visitant diversos indrets de l'Escola, com la Gestió Acadèmica, les sales d'estudi, la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, per conèixer les seves instal·lacions i aspectes logístics. També s'han desplaçat pel Campus de la UAB per localitzar espais que esdevindran importants per la seva vida acadèmica, com la Biblioteca de Ciències Socials, les associacions d'estudiants, o els punts on poden fer-se els carnets universitaris, entre altres.

Per cada ubicació en què han demostrat que hi havien estat físicament, a través d'un selfie penjat a Instagram amb el hashtag #EPSI1920, han obtingut punts.

Un cop`de tornada a les aules, els equips han seguit realitzant més proves, com utilitzar el Campus Virtual i l'aula Moodle per participar, per primera vegada, en els seus fòrums, i també han hagut de realitzar unes proves sobre els coneixements que disposaven sobre el món de la seguretat, o  sobre diverses entitats vinculades amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'equip que ha sumat més puntuació en el conjunt de proves ha rebut un obsequi de part de la Direcció de l'Escola.
 

 

Notícies relacionades

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

L'Escola cerca estudiants en pràctiques per donar suport a la promoció del Grau

S'amplia la convocatòria de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

Del 12 de novembre al 4 de desembre resta obert el nou període de presentació de sol·licituds per cobrir 6 places més de pràctiques per col·laborar en el suport de les activitats de promoció de l'Escola, en esdeveniments, tant presencials com virtuals, com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, entre altres. Anima't i envia la teva sol·licitud!

Totes les notícies