El professor Juan Ramón Hidalgo, present a una Jornada d’Actualització Tecnològica del Food N’ Nutrition Cluster

Jornada Actualització Tecnològica
L’advocat i expert en dret alimentari intervindrà amb una ponència oferint una aproximació legal a Nutriscore. La jornada, que tindrà lloc a l’Espai Catalonia Clusters de Barcelona, dimarts 15 d’octubre al matí, és gratuïta i les inscripcions ja estan obertes.

04/10/2019

El Food N’ Nutrition Cluster organitza dimarts 15 d’octubre una Jornada d’Actualització Tecnològica, centrada en el sistema de referència de qualitat nutricional Nutriscore i els nous aliments.

En una de les sessions, el professor Juan Ramón Hidalgo, co-coordinador del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària i el Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat de l’Escola parlarà, d’11:30 a 12:15h, sobre Nutriscore i quina és la situació actual d’aquest sistema de referència que alguns supermercats ja han implementat però que, en l'àmbit estatal, encara es troba en procés de consolidació.

El professor Juan Ramón Hidalgo parlarà sobre experiències en l’aplicació de Nutriscore i els avenços en la legislació del sistema de referència de qualitat nutricional, que segons els experts s’havia de reconsiderar, ja que suposava posicionar en el pitjor rang ingredients vitals en la dieta mediterrània, com l’OOVE.

Finalment, la sessió inclourà una taula de debat on es discutirà sobre les regulacions que obstaculitzen la innovació, i es parlarà sobre el plantejament de nous reptes de la indústria agroalimentària davant la implantació d’aquest tipus de sistema d’informació al consumidor”.

La jornada es farà de 10 a 13h, a les instal·lacions de l’Espai Catalonia Clusters de Barcelona (C/ Milà i Fontanals 14-26, 1r 5ª). La sessió és gratuïta i totes les persones interessades a assistir-hi han d’inscriure’s a través d’aquest formulari.

Sobre el Food N’ Nutrition Cluster

El Food N’ Nutrition Cluster és una entitat que des del 2010 promou activitats i genera estratègies que contribueixin a la innovació i millora de la competitivitat del sector agroalimentari espanyol.