El director de Viena inaugura el curs a Economia i Empresa

El 2 d'octubre, la Facultat d'Economia i Empresa inaugurarà oficialment el curs 2014-2015 amb la xerrada "De l'acadèmia americana a la PIME Catalana: coses que he après... i que potser són falses", que oferirà el director general de Viena, Marc Siscart, empresari format a la UAB i als EUA.

26/09/2014

L'acte d'inauguració del curs acadèmic 2014-2015 de la Facultat d'Economia i Empresa tindrà lloc el proper 2 d'octubre, a les 12 h, a la sala d'actes de la Facultat. Marc Siscart, director general dels establiments Viena, pronunciarà la lliçó inaugural, que porta per títol "De l'acadèmia americana a la PIME Catalana: coses que he après... i que potser són falses". Intervindran també a l'acte el rector de la UAB, Ferran Sancho, i el degà de la Facultat, Jordi Massó.

Siscart és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB i doctor en economia per la Universitat de Nova York mitjançant una de les beques de "la Caixa". Va realitzar també un màster en econòmiques i empresarials a la UPF. Durant uns anys va exercir la docència a la Universitat de Nova York i a la Queen's School of Business del Canadà.

És fill de Silvestre Siscart, un dels fundadors de l'empresa Viena, a la qual es va incorporar el 2006. Dos anys més tard, va ser designat per ocupar el càrrec de director general. Viena és una cadena de restauració fundada el 1969 amb una quarantena d'establiments arreu de Catalunya i Andorra. La seu central es troba a Sabadell i compta amb uns 1.400 empleats.

Més informació: Facultat d'Economia i Empresa