El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

01/12/2020

El Premi CIEU- FEiE a la idea més emprenedora de 2020 arriba a la seva onzena edició, i ho farà amb un esdeveniment, en format presencial reduït, si les condicions sanitàries ho permeten, on només hi podran assistir in situ les persones de la taula de ponents i els finalistes de les diverses categories d'aquest certamen on es fomenta l'esperit innovador i emprenedor entre la comunitat universitària de la UAB.

La celebració del lliurament de premis, organitzat pel Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU), es durà a terme el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa, al campus de Bellaterra.

L'acte comptarà amb les intervencions institucionals de David Urbano, Vicedegà d'Emprenedoria de la Facultat d'Economia i Empresa i exDirector del CIEU, que serà el conductor i moderador de la jornada; Héctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB; i Anabel Galán, Vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La conferenciant convidada, en l'edició d'enguany, serà Débora Alasraki, cofundadora i CEO de 3D Click, una startup que neix amb la missió de trencar les barreres del 3D y que col·loca la personalització i la col·laboració en 3D al centre de l’ecosistema del Packaging, Merchandising i la Comunicació visual, per accelerar en més d’un 80% el time-to-market de nous productes.

Alasraki és llicenciada en arquitectura per la UPC de Barcelona i per l'Institut Tecnològic THU Karlsruhe d'Alemanya, i MBA per Nimbas-Utrecht i Bonn. La ponent va muntar el seu primer despatx de “Mediatecture” a Colònia, buscant ja l’aplicació de noves tecnologies digitals a l’arquitectura, i creant el primer buscador visual d’obres d’arquitectes contemporanis al país germànic.

Després d'aquesta conferència es donarà pas als finalistes perquè expliquin, breument, les seves idees innovadores i de negoci en les següents categories: FUABformacióFacultat d’Economia i Empresa, i Resta de la UAB, on els seleccionats en les 3 primeres posicions obtindran una dotació econòmica de 250, 150 i 100 euros, respectivament.

Per últim, la categoria Alumni comptarà amb dos àmbits, el general i el d'impacte social i sostenibilitat, cadascun amb una dotació econòmica de 500 euros, gràcies a una col·laboració entre la Fundació Alumni UAB i Caixa d’Enginyers.

El mestre de cerimònies del lliurament de guardons als guanyadors i guanyadores serà Andreu Turró, actual Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU).

L'entrega de premis es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

 

 

Notícies relacionades

L'estudiant Anna Folch a Salzburg

Anna Folch, estudiant del Doble Grau Internacional: "M'ha encantat, deixo un trosset del meu cor a Salzburg"

L'Anna Folch, estudiant d'últim curs del Grau en Turisme en Anglès, és una de les primeres alumnes de l'Escola en realitzar el Doble Grau Internacional per obtenir també el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism de la FH Salzburg. Entrevistem a l'estudiant, recent tornada de la seva estada a Àustria, perquè ens expliqui la seva experiència de cursar aquesta doble titulació.

Recuperem el Sector del Turisme

Let's regain the Tourism Sector! #regainthetourismsector

Totes les notícies