Dana Llaves, estudiant d'ADE i Dret, premiada al Campus Law Practice School 2019

La Campus Law Practice School, que organitza l'entitat Jóvenes Juristas, facilita a estudiants de l'àmbit acadèmic del Dret fer un tast de l'activitat professional a institucions del sector. A l'edició d'enguany, dos estudiants de la UAB han rebut sengles distincions. Dana Llaves, estudiant del doble grau en ADE i Dret, ha estat premiada com a Millor Mediadora a l'edició d'enguany.

 

04/09/2019

Dana Llaves, estudiant del doble Grau d'ADE i Dret, ha estat guardonada com a millor Mediadora i Negociadora a l'edició d'enguany de la Campus Law Practice School, que organitza l'entitat Jóvenes Juristas i que va tenir lloc el pssat mes de juliol. També ha estat guardonat Asier Debasa, estudiant del doble Grau en Ciència Política i Gestió Pública + Grau en Dret, que va rebre la Menció d'Honor (segon premi) en la categoria d'Assessoria.

Aquesta iniciativa permet als estudiants de graus i màsters de l'àmbit del Dret realitzar estades d'una setmana en institucions del sector com ara l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa, els Jutjats de Terrassa, la firma d'advocats Cuatrecasas o l'Institut de Mediació Integral.

Els dos estudiants guardonats han estat convidats a Unleash 2019, el major festival de talent jove del món, que tindrà lloc a Madrid entre l’11 i el 13 de setembre i que comptarà amb la presència de joves destacats de diferents àmbits acadèmics.

Aquests premis, sumats a la Menció d'Honor en la categoria d'assessoria que va rebre al febrer de mans de Cuatrecasas el també estudiant de d'ADE i Dreta la UAB, Àlex Allan de las Heras, situen a la UAB com una de les Universitats més guardonades del Campus Law Practice School. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies