Actes de graduació dels graus i els màsters oficials de la facultat

Acte graduació màsters oficials 2019

Durant els mesos de juny i juliol s'han celebrat els actes de graduació dels màsters oficials de la facultat i, en tornar de les vacances, es celebraran els dels tres graus.

02/07/2019

L’alumnat del màster oficial en Planificació Estratègica en Publicitat i Relacions Públiques va ser el primer grup que va celebrar el seu acte de graduació. El passat 20 de juny, l’Aula Magna de la nostra facultat va acollir als i les estudiants i als seus familiars i amics. 
Un mes més tarda, el 18 de juliol, la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB va acollir l’acte de graduació dels altres tres màsters oficials de la Facultat de Ciències de la Comunicació:

Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura.
Màster en Periodisme i innovació en continguts digitals.
Màster en Continguts de Comunicació Audiovisual i Publicitat.  

Durant l’acte, es va realitzar l’entrega de diplomes als i les alumnes graduades i es va tancar amb un brindis a l’aire lliure.Graduacions dels graus de la facultat 

Al tornar de les vacances d'estiu, es celebraran els actes de graduació dels graus de la facultat durant alguns divendres dels mesos de setembre i octubre a les 18.00h. La localització de les cerimònies es comunicarà pròximament.  

El primer grau és el de Periodisme, el qual es dividirà en dos torns: un el divendres 27 de setembre i l'altre el 4 d'octubre. El padrí escollit per l'alumnat és el professor Santiago Tejedor, qui serà l'encarregat de fer el discurs per acomiadar a la promoció.  

Seguidament, es celebrarà l'acte de graduació del grau en Comunicació Audiovisual, concretament, el divendres 18 d'octubre. En aquest cas, el padrí és el professor Pau Lluís. 

Finalment, el divendres 25 d'octubre, serà el torn del grau en Publicitat i RRPP. La madrina de la promoció és la professora Ana Ullod. 


Moltes felicitats a tots i a totes. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies