Grau en Publicitat i Relacions Públiques

T’agrada la creativitat? Vols aprendre a persuadir amb missatges imaginatius? Aplicar l’estratègia en el disseny de campanyes i productes comunicatius i en l’organització d’esdeveniments?

Informació general

Tu ja ets UAB. T’oferim:

  • Un pla d’estudis on descobriràs els fonaments de l’exercici de la professió (creativitat, màrqueting, planificació, direcció de comptes) i les últimes tendències en comunicació (branded content, storytelling, transmèdia, etc.)
  • La millor facultat d’Espanya per estudiar Publicitat i Relacions Públiques segons el Rànquing d’Universitats Espanyoles per Grau d’El Mundo de 2021, 2019, 2018, 2017 i 2016.
  • Aprendre a: crear i dissenyar campanyes publicitàries, elaborar productes publicitaris sonors i audiovisuals, organitzar esdeveniments, gestionar gabinets de premsa i comunicació, potenciar la imatge de les marques.
  • Docents de trajectòria investigadora sòlida i professionals en actiu de prestigi reconegut que t'acostaran a la realitat de la professió.
  • Una metodologia docent innovadora i adaptada a les necessitats de la professió; equips de treball interdisciplinaris a partir de projectes, estudis de cas, debats, seminaris, conferències, etc.
  • Treballar en casos pràctics amb clients reals.
  • Pràctiques en agències capdavanteres i empreses i institucions de prestigi.
  • Quatre estudis de ràdio, quatre platós de televisió, sales d’edició d'àudio i vídeo, estudis de fotografia i aules informatitzades per materialitzar la teva idea.

Sortides professionals

- Agències de publicitat  i de comunicació (creativitat, comptes, mitjans, planificació estratègica, producció, disseny)
- Empreses de promocions, empreses de màrqueting directe, empreses de consultoria, empreses de patrocini i esdeveniments i empreses d'investigació de mercats
- Empreses i gabinets de relacions públiques
- Anunciants (departaments de màrqueting i de publicitat)
- Agències interactives i de comunicació digital
- Consultores de màrqueting, branding i comunicació
- Gabinets de comunicació i d'imatge corporativa
- Institucions (departaments de comunicació i de publicitat)
- Agències de mitjans
- Estudis fotogràfics i gràfics
- Professional autònom
- Docència i recerca

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Publicitat i Relacions Públiques Accedir a l'apartat de El grau en xifres

Més informació