Fons bibliogràfics

CEDOC

El Centre Documental de la Comunicació (CEDOC) aplega aquest fons per a l'anàlisi de la situació política contemporània de Catalunya i Espanya. Hi ha material de més de 300 partits polítics, sindicats, moviments de joves, de veïns, ONG i organitzacions municipals. El centre compta amb documents de campanyes electorals locals, autonòmiques, generals, del Parlament Europeu i referèndums.
Destaquen la col·lecció de Premsa política catalana, la col·lecció de Cartells polítics i la col·lecció de Cartells de la Guerra Civil Espanyola.

Saber-ne més >

Fons Joaquim Romaguera

Joaquim Romaguera (1941-2006) va ser historiador, escriptor, crític de cinema, investigador i afeccionat al jazz. Aquest fons documental està format per un gran nombre de llibres sobre cinema en especial espanyol i català. La col·lecció de revistes recull els millors títols, tant d'àmbit internacional com nacional i local. S'hi poden trobar dossiers sobre festivals, centenari del cinematògraf, cinema d'Amèrica Llatina, precedents del cinema, guionistes, directors, pel·lícules, etc., així com tota la documentació emprada en els seus llibres.

Saber-ne més >

Fons Daniel Jones

Daniel Esteban Jones (1951-2007) fou investigador i professor de la Facultat. El fons aplega estudis sobre història i economia de la comunicació a Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica: història del llibre i de la impremta, església i mitjans, història dels mitjans a Amèrica Llatina, biografies de prohoms de la comunicació, grups de comunicació, congressos, llibres de teoria i crítica, industria cultural, estructura i política de la comunicació, etc. Inclou també un important nombre de documents antics, de finals del segle XIX i principis del XX fruit de la seva faceta de bibliòfil.

Saber-ne més >

Produccions de la Facultat

Fons format per materials relacionats amb les activitats de docència, recerca i divulgació que es porten a terme a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Aquests materials són consultables al DDD.