Transferència

Transferència Emprenedoria

Des de la Facultat s'ofereix assessorament en forma de suport i acompanyament a les persones que vulguin crear una empresa o millorar les seves actituds emprenedores. A més, es celebren anualment dos premis d'emprenedoria, un centrat en la idea més emprenedora, i l'altre, en la persona més emprenedora. Alhora, s'està creant un Club d'Emprenedoria amb la finalitat de construir un espai comú de discussió i acció pel que fa a l'emprenedoria a la nostra Facultat.

 

  • Assessorament personalitzat

Juntament amb el CREIS hem creat l'espai EINE (Espai INova en Emprenedoria) que ofereix suport i acompanyament personal a les persones que vulguin crear una empresa o millorar les seves actituds emprenedores. Aquest assessorament és presencial i s’ofereix 3 hores a la setmana en els campus de Bellaterra i Sabadell:

Horari 1er semestre curs 2023-24:  Els dimarts de 16:00 a 19:00 en els campus de Bellaterra i Sabadell.

Si teniu una idea emprenedora o us motiva l'emprenedoria, no dubteu a visitar-nos!

 

La Facultat col·labora amb el Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU-FUAB formació) en l'organització dels premis anuals d'emprenedoria: “Premis a la idea més emprenedora" i els "Premis a la persona més emprenedora".

Premi 2023 a la persona més emprenedora

Premi 2023 a la idea més emprenedora  (Nota de premsa)

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!!

 

 

  • Club Emprenedoria

El curs 2022-23 es varen fer les primeres reunions dels estudiants de la Facultat amb idees emprenedores per a formar el Club d'Emprenedoria per tal de tenir un espai comú de discussió/acció dels seus projectes. Els interessats en participar-hi el curs 2023-24 podeu escriure un e-mail a  espai.innova.emprenedoria@uab.cat  i les reunions seran els dimarts de 16:00 a 19:00 en els campus de Bellaterra i Sabadell. La presentació del Club serà el 3 d’octubre a les 17:30.