Prevenció

Protocol  per  a emergències

Protocol  per  a emergències

El telèfon de seguretat i emergències de la UAB és el 93 581 25 25 (si truqueu des d'un telèfon de la UAB només cal marcar 2525). Disponible les 24 hores i els 365 dies de l'any, quan hi truqueu el personal del Servei de Seguretat i Vigilància us localitzarà i prestarà l'ajuda necessària. Als camins situats entre la Vila universitària i l'estació de FGC-Bellaterra i el campus i l'estació de Renfe s'han instal·lat polsadors d'emergència utilitzables en cas de necessitat per comunicar directament amb el Servei de Seguretat i Vigilància. 

El campus de Bellaterra disposa d'unes 100 ha d'espais agroforestals. Per raons de seguretat, i seguint la normativa legal de prevenció d'incendis forestals de Catalunya, està prohibit fer foc a l'exterior dels edificis. Tots els edificis disposen d'extintors i mànegues per apagar conats d'incendi. En cas que hi observeu desperfectes, aviseu la consergeria més propera. Igualment hi ha senyals d'evacuació que indiquen els recorreguts fins a la sortida de l'edifici més propera.  

Si observeu algun risc o situació perillosa, aviseu al Suport Logístic i Punt d'Informació més proper, el Servei de Seguretat i Vigilància (93 581 25 25) o l'Àrea de Prevenció i Assistència  tel. 93 581 19 50 o mail a.prevencio.assistencia@uab.cat

Si heu patit un accident dins el campus i no heu acudit al Servei Assistencial de Salut, si us plau, comuniqueu-ho a l'Àrea de Prevenció i Assistència  perquè es puguin aplicar mesures adequades per tal de reduir el risc. 

La circulació dins el campus és molt densa, per tant, no us detingueu ni aparqueu en zones de risc (àrees d'accés, entrades i sortides d'edificis, pas de vianants, rotondes, etc.). 

Pla d'emergències de la Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques (Document)