Detall d'activitat

Dimarts, 3 Desembre 2019

12:00

Transformar l’alimentació al Campus

Conferències i congressos, Divulgació, Sostenibilitat i salut - Sala de juntes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

Descripció:

El proper dimarts, 3 de desembre, tindrà lloc l’activitat final del projecte “Generació d’un procés interdisciplinari de reflexió, docència i debat sobre Sobirania Alimentària al Campus de la UAB”, que consistirà a debatre sobre l’organització del sistema agroalimentari que ens envolta i analitzar com altres universitats estan introduint aquest debat a la vida acadèmica. La sessió s’iniciarà a les 12 hores i es compartiran les experiències de ponents com José Luis Cruz, membre de "Red Natura 200, alimentando el CAMPUS" -Grup operatiu per fomentar la transició cap a la sostenibilitat de menjadors universitaris madrilenys- ; Diego Gómez, membre de la Comissió de Consum Responsable i impulsor del Mercat Ecològic de la Universitat Politècnica de València; Mariona Espinet, del Grup de Recerca en Educació per a la Sostenibilitat, Escola i Comunitat de la UAB; i un membre del Grup de Recerca d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització de la UAB.

Ubicació: Sala de juntes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

Data: Dimarts 3, Desembre de 2019 - 12:00h

Data fi: Dimarts 3, Desembre de 2019 - 14:00h

Organitzador: Grup de Recerca d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització de la UAB

Enllaç:

Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització

Afegir al meu calendari 2019-12-03 12:00:00 2019-12-03 14:00:00 Europe/Madrid Transformar l’alimentació al Campus El proper dimarts, 3 de desembre, tindrà lloc l’activitat final del projecte “Generació d’un procés interdisciplinari de reflexió, docència i debat sobre Sobirania Alimentària al Campus de la UAB”, que consistirà a debatre sobre l’organització del sistema agroalimentari que ens envolta i analitzar com altres universitats estan introduint aquest debat a la vida acadèmica. La sessió s’iniciarà a les 12 hores i es compartiran les experiències de ponents com José Luis Cruz, membre de "Red Natura 200, alimentando el CAMPUS" -Grup operatiu per fomentar la transició cap a la sostenibilitat de menjadors universitaris madrilenys- ; Diego Gómez, membre de la Comissió de Consum Responsable i impulsor del Mercat Ecològic de la Universitat Politècnica de València; Mariona Espinet, del Grup de Recerca en Educació per a la Sostenibilitat, Escola i Comunitat de la UAB; i un membre del Grup de Recerca d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització de la UAB. Sala de juntes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia Grup de Recerca d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització de la UAB