Detall d'activitat

Dijous, 23 Maig 2019

10:00

IX Jornades Doctorals de Química

Conferències i congressos, Recerca - Sala d'Actes, Facultat de Ciències i Biociències

Descripció:

Del 22 al 24 de maig, la sala d’Actes de la Facultat de Ciències i Biociències acull les IX Jornades Doctorals de Química, organitzades pel programa de Doctorat de Química. Enguany hi participen com a conferenciants convidats experts internacionals en la recerca de solucions per als problemes energètics a què s’enfronta la nostra societat, basant-se principalment en el desenvolupament de nous materials. A més, nombrosos doctorands hi exposen els seus treballs de recerca amb presentacions orals i pòsters.

Dijous, 23 de maig, Edwin Constable, professor de la Universitat de Basilea (Suïssa), impartirà la conferència Sustainable Materials Chemistry –Light-emitting electrochemical cells. El interessos del professor Constable cobreixen gairebé tots els àmbits de la química. Actualment és un del editors en cap de Comprehensive Coordination Chemistry III i membre del comitè de gestió de l’Open Access Publisher MDPI.

En la seva conferència parlarà del desenvolupament de materials sostenibles, centrant-se en les cel·les electroquímiques emissores de llum (Light-emitting electrochemical cell-LEC) com una alternativa sostenible als díodes orgànics emissors de llum (OLED).

L'accés a les Jornades és obert, però les persones que no formen part del Departament de Química cal que s'inscriguin prèviament escrivint al correu electrònic gestio.postgrau.quimica@uab.cat

Programa de les IX Jornades Doctorals de Química

Ubicació: Sala d'Actes, Facultat de Ciències i Biociències

Data: Dijous 23, Maig de 2019 - 10:00h

Organitzador: Programa de Doctorat de Química