Detall d'activitat

Dimecres, 22 Maig 2019

09:30

IX Jornades Doctorals de Química

Conferències i congressos, Recerca - Sala d'Actes, Facultat de Ciències i Biociències

Descripció:

Del 22 al 24 de maig, la sala d’Actes de la Facultat de Ciències i Biociències acull les IX Jornades Doctorals de Química, organitzades pel programa de Doctorat de Química. Enguany hi participen com a conferenciants convidats experts internacionals en la recerca de solucions per als problemes energètics a què s’enfronta la nostra societat, basant-se principalment en el desenvolupament de nous materials. A més, nombrosos doctorands hi exposen els seus treballs de recerca amb presentacions orals i pòsters.

Dimecres, 22 de maig, el professor Javier Vela impartirà la conferència Chemistry of Materials for Sustainability: From Hallde Perovskites to Binary Metal Phosphides. Vela és actualment professor de Química de la Universitat Estatal d’Iowa (EUA), on dirigeix un grup de recerca centrat en el desenvolupament de materials òptics i nanoestructurats per aplicacions d’energia, catàlisi i imatge. En la seva conferència parlarà sobre dos de les àrees de recerca que estan treballant recentment relacionades amb l’energia i el medi ambient.

L'accés a les Jornades és obert, però les persones que no formen part del Departament de Química cal que s'inscriguin prèviament escrivint al correu electrònic gestio.postgrau.quimica@uab.cat

Programa de les IX Jornades Doctorals de Química

Ubicació: Sala d'Actes, Facultat de Ciències i Biociències

Data: Dimecres 22, Maig de 2019 - 09:30h

Organitzador: Programa de Doctorat de Química