Vés al contingut principal

Seminari d'arqueologia medieval: Antropologia sense ossos

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El grup de recerca d'Arqueologia Agrària de l'Edat Mitjana (ARAEM) organitza el seminari d'arqueologia medieval Antropologia sense ossos els dies 3 i 5 d'octubre, a l'aula B7/1056 de la Facultat de Filosofia i Lletres. La trobada es podrà seguir també telemàticament a través de la plataforma Teams tant el dia 3 com el dia 5 d'octubre.

El dia 3, el seminari començarà a les 15 h amb una presentació i donarà pas tot seguit a les ponències "Haced de vuestra desventaja la mejor de las fortalezas: investigando esqueletos en suelos ácidos de Galicia y Finlandia", a càrrec d'Olalla López (Universidade de Santiago de Compostela), i "Ten years of exploring diet and society in Medieval Iberia using stable isotope techniques", que serà impartida per Michelle Alexander (University of York).

El dia 5, a les 15 h, la trobada continuarà amb les xerrades de Zaira García (Universidade de Santiago de Compostela), titulada "Del polvo venimos y en polvo nos convertiremos. El necrosol", i de Marina Soares da Silva (The Francis Crick Institute).