Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Jornades d'Ocupabilitat a la Facultat de Ciències

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

La Facultat de Ciències celebra les jornades d’ocupabilitat el dimecres, 24 d’abril. L’esdeveniment està dedicat a desenvolupar habilitats clau per a la cerca de feina. S’impartiran sessions dinàmiques d’ocupabilitat amb l’objectiu de connectar els estudiants amb el món laboral.
 
Les activitats que es realitzaran el 24 d’abril seran les següents: 
 
•    Taller «Enxarxa’t per trobar feina!», amb Anna Rosell. L’activitat es durà a terme a les 10 h, a la sala d’actes de la facultat. Es parlarà de com les xarxes de contactes (networking) són un valor afegit per la inserció laboral i com és d’important conèixer com usar adequadament les xarxes socials per treballar la identitat digital, comprendre els indicadors clau de rendiment (KPI) i el Social Selling Index (SSI) de LinkedIn. La inscripció al taller es realitzarà a través del NEXUS
 
•    Taller «Speed Networking en l’àmbit de les Ciències: vine a entrevistar-te amb empreses del teu sector!», amb Anna Rosell. L’activitat es durà a terme a les 12 h, al vestíbul de la Facultat de Ciències. Els participants del taller hauran d’enviar el seu CV (mitjançant un formulari per fer-ho), que serà avaluat pels representants de les empreses participants. Aquest esdeveniment consisteix en la presentació d’auto-candidatures per part de l’alumnat de la facultat, es faran entrevistes curtes i efectives entre alumnat i persones reclutadores d’empreses del sector. És una oportunitat no només per conèixer el mercat laboral i els perfils més cercats, sinó també per presentar la teva pròpia candidatura. La inscripció al taller es farà a través del NEXUS. 
 
•    Xerrades d’alumni que van estudiar a la UAB: explicaran què van fer i on treballen. Les presentacions s’iniciaran a les 16 h i estaran dividides en tres àmbits. Els exalumnes explicaran el seu recorregut personal en 10 minuts, quina formació addicional van seguir, quines feines van fer i quina és la tasca que desenvolupen actualment als seus llocs de feina. Després s’obrirà un torn d’intervencions per preguntes. 

  • En l’àmbit matemàtiques/dades: els ponents seran Sandra Cobo, estadística (CREAF); Aitor Gurrea, matemàtic (Basetis) i Jordi Mompart, físic (FC Barcelona). La xerrada tindrà lloc a l’aula C5/032 de la facultat. La inscripció es realitzarà a través del NEXUS. 
  • En l’àmbit experimental: els ponents seran Gisela Cabré, química (Ferrer); Guillem Closa, químic (Cuantum Medical Cosmetics); Carles Rubio, nanotecnòleg (IREC) i Núria Bagués, geòloga (ALBA Sincrotró). La xerrada tindrà lloc a l’aula C5/030 de la facultat. La inscripció es farà a través del NEXUS. 
  • En l’àmbit geologia i medi ambient: els ponents seran Pere Feliu, geòleg (Netzsch); Marta Henrich, geòloga i ambientòloga (Anthesis Lavola); Jordi Oliver, ambientòleg (Inèdit); Adrià Rodríguez, geòleg (Naturalea) i Pere Sala, ambientòleg (Observatori del Paisatge de Catalunya). La xerrada tindrà lloc a l’aula C5/028 de la facultat. La inscripció es realitzarà a través del NEXUS. 

 
•    Taula rodona: tres emprendedors expliquen com han desenvolupat el seu projecte. Eduard Aran, físic (Valerdat), Rita Salavert, nanotecnòleg (Oskisgames), Enric Chust i Jordi Ventosa compartiran la seva experiència perquè els assistents puguin ampliar els seus coneixements i competències en l’àmbit de generació d’idees i l’emprenedoria. La xerrada es durà a terme a l’aula C5/016 de la facultat. La inscripció es realitzarà a través del NEXUS. 
 
Per a més informació feu clic en aquest enllaç.