Vés al contingut principal

Simposi sobre l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El proper 25 de novembre, des de les 9h i durant tot el dia, tindrà lloc la quarta edició sobre l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes a la secundària i a la universitat. La jornada se  celebrarà a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Sala Prat de la Riba) i vol centrar-se en tres dels eixos bàsics de les assignatures de llengua i literatura a la secundària: llegir, escriure i parlar. Amb una visió molt aplicada a l’ensenyament, l'objectiu és ajudar el professorat a ampliar els recursos per a l’ensenyament de la llengua i literatura a les aules. El preu general és de 30€ i el preu per a estudiants és de 5€.

L'esdeveniment serà presidit per Javier Lafuente, rector de la UAB; Teresa Cabré, presidenta de l'IEC; Nicolau Dols, president de la Secció Filològica de l'IEC; Daniel Casals, president de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (filial del’IEC); i Àlex Rocas, degà del Col·legi Oficial de Llicenciats i Doctors en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya. A més, durant tot el dia hi hauran ponències per part de diverses personalitats del món de la literatura i la lingüística catalana.

El simposi està organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la UAB i la Societat Catalana de Llengua i Literatura de l’IEC, amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, la Secció Filològica, la Secció Històrico-Arqueològica i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.