Vés al contingut principal

II Congrés Científic Internacional Cànnabis Sativa

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

L'Observatori Europeu del Consum i Cultiu de Cànnabis (OECCC), la Fundació ICEERS i la Unitat de Polítiques de Drogues de la UAB organitzen, el proper 11 d'abril, el II Congrés Científic Internacional Cànnabis Sativa, que es desenvoluparà en format online sota el títol "Cap a una llei del cànnabis medicinal i terapèutic". Aquesta segona edició té com a objectiu estudiar com fer una llei del cànnabis medicinal a Espanya que beneficiï al màxim possible de pacients i tingui una repercussió positiva en el sistema de salut, la qualitat de vida de les persones que usen cànnabis medicinal i tota la societat a general. Per fomentar una panoràmica àmplia i rigorosa a les aportacions a la subcomissió del cànnabis medicinal del Parlament, participaran al congrés prop de quaranta representants de diferents àmbits: pacients que consumeixen cànnabis medicinal, investigadors, representants d'ONG, professionals de la salut o referents polítics de Llatinoamèrica.

El congrés serà inaugurat a les 9.30 h per Òscar Parés (UdPdD–UAB), Noemí Sánchez (OECCC) i Jose Carlos Bouso (ICEERS). La trobada continuarà amb senglees taules rodones de pacients i de professionals sanitaris i amb ponències d'especialistes com Juan Carlos Usó o Elizabeth Erhardt i de representants d'entitats com ara FAAAT, Episteme, Energy Control o la Societat Espanyola d'Infermeria i Cànnabis. A la tarda, a més d'altres ponències, a les 16 h, tindrà lloc una taula rodona sobre les experiències polítiques a Argentina, Colòmbia, Xile, Perú i Uruguai, i es realitzarà un homenatge al doctor Joan Parés, que ens va deixar l'any passat.

El congrés serà retransmès en directe per Marihuana Televisión. Per a més informació, es pot escriure a les adreces de correu electrònic hugo@observatoriocannabis.com i oscarpares@iceers.org.