Vés al contingut principal

Col·loqui internacional sobre la recerca de la Guerra Civil i la repressió franquista

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Els dies 20 i 21 de novembre tindrà lloc el col·loqui internacional “Cap a una infraestructura digital de recerca sobre la Guerra Civil Espanyola i la repressió franquista” organitzat pel CEDID-UAB amb la col·laboració de l'Arkansas State University (A-State), la University of California, Los Angeles (UCLA) i amb el suport de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. L’acte es desenvoluparà en format híbrid. D'una banda, presencial a la sala d’actes de la facultat, i, d’altra banda, amb intervencions online

Es tractaran tres temes en diferents sessions. El primer “Memòria i mediació digital” serà moderat per Ricard Conesa, integrant de l’European Observatory on Memories (EUROM); el segon “Els arxius en l’era digital, a càrrec d’en Pau Casanellas, integrant del CEDID-UAB; i el tercer, “Bases de dades sobre la repressió” pronunciat per la Carme Molinero, integrant del CEDID-UAB.

L'assistència presencial és gratuïta, però cal inscriure's prèviament mitjançant correu a cedid@uab.cat . L’enllaç per seguir la conferència online és el següent; Streaming.