Vés al contingut principal

Cap a la metròpoli 2030: recerca innovadora i polítiques públiques

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), situat al campus de Bellaterra de la UAB, organitza la jornada Cap a la metròpoli 2030: recerca innovadora i polítiques públiques, que tractarà sobre l’aportació de la recerca a les polítiques públiques i al coneixement de les dinàmiques emergents a la metròpoli. Tindrà lloc el 22 de novembre, al Palau Macaya (Barcelona).

 D’una banda, els i les investigadores exposaran de quina forma el seu treball s’ha traduït en acció política. Es presentaran dues recerques que demostren el valor de la connexió entre coneixement i acció: la governança participativa a la metròpoli i el procés d’elaboració del Pla d’Infància de Barcelona. D'altra banda, es presentaran diversos estudis que demostren el valor de la recerca innovadora sobre dinàmiques emergents, a través de la dimensió metropolitana de l’exclusió residencial i el sensellarisme.

 El director de l’IERMB i professor del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB, Ricard Gomà, donarà la presentació de l’acte. i, després de la presentació de les recerques, s’organitzaran dues taules rodones amb especialistes de diverses institucions i entitats.