Vés al contingut principal

Acte de cloenda de la Fundació Autònoma Solidària (FAS)

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) celebra l’1 de juny l’acte de cloenda on donarà a conèixer la tasca de l’entitat durant el curs 2022-23 i les accions més rellevants.

Tindrà lloc una taula rodona amb persones que han participat en programes de voluntariat que valoraran les competències que han adquirit més enllà de les aules i que els hi ha servit com a formació i incorporació al món laboral.

Les persones protagonistes seran les estudiants que han fet un voluntariat, el PAS i PDI col·laborador i també membres d’entitats, ajuntaments, donants i finançadors que han fet possible l’activitat d’aquest curs.

La presentació de l’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB a les 12:30h la farà l’Àlex Figueruelo, estudiant de periodisme a la UAB, que donarà a conèixer les novetats d’aquest curs. I donarà pas a una taula rodona sobre “El voluntariat competent”, on persones que han passat per programes de voluntariat explicaran com els ha servit la tasca social en la seva incorporació al món laboral. A més a més, mitjançant un audiovisual es presentarà un resum de l’impacte de les activitats d’enguany i s’acabarà amb un pica-pica de tancament per a tots els assistents.

Per assistir-hi cal fer l’ inscripció en aquest formulari.