Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Matemàtiques

Dissabtes de les matemàtiques

Des del curs 2003/2004, el Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza cada any els dissabtes de les matemàtiques. Durant quatre dissabtes es fan 4 xerrades juntament amb altres activitats per mostrar alguns aspectes de la  presència de les matemàtiques en el món actual i compartir la passió per aquesta ciència.

L’activitat d’enguany consta de 4 sessions, que es faran a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències. La primera sessió del 9 de març es fa conjuntament amb els dissabtes de la Física, i a la segona sessió del 16 celebrarem també el dia mundial de les matemàtiques, conjuntament amb la Societat Catalana de Matemàtiques. Les dues darreres sessions es faran els dies 6 i 13 d’abril; aquestes sessions, així com la segona sessió, inclouran també un taller en la segona part.

Taller d'un Dissabte de les Matemàtiques

 

Si el tema tractat en alguna de les sessions és del teu interès pensa que a través del Programa Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona pots demanar suport al nostre Departament per a fer un treball de recerca al teu Centre sobre qüestions relacionades. 

Coordinador: Xavier Xarles, d.matematiques.secundaria@uab.cat 

Pot ser que el teu navegador bloquegi el formulari d'inscripció per motius de seguretat. De ser així, hauràs de desbloquejar-ho (ex. Firefox a la barra de navegació). Si segueix persistint el problema, posa't en contacte amb nosaltres per solucionar-ho: d.matematiques.secundaria@uab.cat. El teu navegador no suporta iframe. Pots accedir a aquesta informaci&oacute amb aquest enllaç.

No et perdis el recull dels Dissabtes de les Matemàtiques anteriors