Vés al contingut principal

Manual d'estil per als vídeos de la UAB

El Manual d’estil per a produccions audiovisuals de la UAB pretén normalitzar l'ús del logotip i de l’acrònim en les produccions audiovisuals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest Manual no afecta les capçaleres dels diferents projectes audiovisuals i el seu grafisme intern, donat que cada projecte pot tenir les seves necessitats estètiques particulars. En cap cas no es vol limitar la capacitat i la varietat creativa de les produccions audiovisuals de la UAB.

L’objectiu es que la imatge corporativa de la UAB estigui present de forma visible i homogènia i sigui identificable en totes les produccions que es realitzen a la UAB per tal de reforçar la seva imatge corporativa.

Llicències Creative Commons:

El manual, incorpora també les llicències que, segons el criteri aprovat per la comissió d’Accés Obert de la UAB, promouen l’accés lliure i gratuït als continguts acadèmics i que serien extensibles als continguts audiovisuals tant de caràcter acadèmic com promocionals o divulgatius.

Descàrregues:

Les descàrregues que trobaràs a continuació encara porten el logo antic: treballem per actualitzar-les amb el nou logo al més aviat possible!

Manual d'ús de la marca UAB per a produccions audiovisuals 

Materials de treball per aplicar la imatge corporativa en la realització de projectes audiovisuals (zip)