Vés al contingut principal

Premis TFG ApS

L’Oficina ApS (Aprenentatge Servei) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), gestionada per la Fundació Autònoma Solidària, convoca anualment el Premi de Treballs de Fi de Grau destinat a premiar els millors treballs realitzats amb metodologia ApS per a estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona presentats durant el curs acadèmic corresponent.
 

Aquesta convocatòria té per objectiu:

  1. Promoure l’interès per aquesta metodologia per tal de desenvolupar Treballs de Fi de Grau que abordin necessitats i reptes de la societat civil, en col·laboració amb entitats socials i ambientals o centres i institucions públiques, en el marc del compromís social de la Universitat amb el seu entorn.
  2. Reconèixer els treballs que s’hagin realitzat amb metodologia ApS per tal d’oferir un servei real a la comunitat, les competències necessàries pel qual estan contemplades en el línia estratègica de millora de la qualitat docent del pla estratègic 2018-2030 de la universitat, per tal de potenciar l’ús de models pedagògics innovadors i adaptats a les diferents necessitats d’aprenentatge.

 

En aquests moments, es troba OBERTA la convocatòria per a la tercera edició, per als Premis TFG ApS, per aquells treballs realitzats durant el curs 2022 - 2023. A continuació, trobareu un desplegable amb tota la informació, bases i documentació a presentar.