Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Aprenentatge Servei

Jornada ApS UAB

Cartell V Jornada ApS

La V Jornada ApS UAB (curs 2023-2024) es va dur a terme el dijous 25 d'abril, de 09h a 15h, a la facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB, de manera presencial i amb inscripció prèvia.

Podeu veure la gravació de la primera part de la Jornada (9-11h), aquí: V Jornada d'Aprenentatge Servei

A continuació us deixem el programa d'aquesta edició que constava de tres activitats diferenciades:

  • Taula rodona inaugural (09h-11h) titulada Com la sostenibilitat de les relacions professorat-entitats afecta la qualitat dels projectes ApS? en la que participaran membres d'entitats i professorat de la UAB que porten temps col·laborant en els mateixos projectes ApS i que ens donaran claus per entendre perquè val la pena consolidar les relacions. També es farà l'entrega dels premis als millors TFG amb ApS del curs passat.
  • Sessió de Co-creació de projectes ApS (11.15h-12.45h), en la qual treballarem plegats entitats i professorat, agrupats per temàtiques com la salut o la sostenibilitat mediambiental, entre d’altres, per aterrar i definir possibles projectes ApS. És ideal per compartir coneixement i ampliar contactes entre entitats i professorat.
  • Fira d’entitats (13h-15h) prevista en format d’exposició d’estands a l’exterior oberta a tothom. Com a novetat, aquest any tothom que vulgui gaudir del pica-pica necessitarà un tiquet, que repartiran les entitats de la fira, després d'establir diàleg amb els participants