Fira de màsters de la Facultat de Ciències

Fires Ciències

La Facultat de Ciències realitza la seva tradicional fira de màsters i postgraus per tal de donar a conèixer la seva oferta de màsters i postgraus per al curs 2018-2019 a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.

09/05/2018

Durant tota la setmana, del 7 a l'11 de maig, hi ha una exposició de pòsters informatius dels màsters i postgraus al vestíbul central de l'edifici C. En aquest mateix espai, el dijous 10 de maig, entre les 14:00 i les 15:00 hores, tindrà lloc l'acte central de la fira en el qual hi seran els coordinadors i les coordinadores dels estudis de màster i postgrau que s'organitzen des de la facultat per atendre les consultes dels estudiants interessats.

L'oferta formativa de màsters i postgraus de la Facultat de Ciències és la següent:

Màsters Oficials

Màsters Propis

Diplomatures de Postgrau

Més informació sobre l’oferta de màsters i postgraus de la UAB.

 

Notícies relacionades

PostCroma2016

Els 210 infants del programa Croma visiten el campus

El programa CROMA 2.0, que coordina la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) de la UAB,  portarà el dimarts, 22 de maig, 210 nens i nenes al campus per conèixer la universitat i apropar-se als equips de recerca que han participat dels projectes que han fet pels infants durant aquest curs. Llegir més

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies