Amplia la teva formació artística amb els Grups Estables de Música i Teatre de la UAB!

A partir del 5 de setembre s’obriran les inscripcions per poder ser membre del Grup Estable de Teatre i dels Grups Estables de Música (Cor, Cor de Cambra o Orquestra). Formar-hi part és gratuït i té un reconeixement acadèmic de fins a 6 crèdits ECTS.

19/07/2017

Els Grups Estables de la UAB ofereixen una formació artística de qualitat, pensada per a que els membres de la comunitat universitària puguin compaginar la seva activitat acadèmica o professional amb el perfeccionament d’habilitats artístiques.

Aquests grups estan formats bàsicament per membres de la comunitat (ja siguin estudiants, PAS o PDI) amb una formació artística prèvia en la disciplina i que treballen plegats sota les instruccions d’un professional amb reconeguda trajectòria artística i pedagògica.

La dedicació que requereix formar part dels grups estables és alta, com també ho és la seva recompensa formativa i acadèmica. Les hores d’assaig culminen amb la realització d’una obra de teatre o concerts, que es poden programar tant a dins com a fora de la UAB.

En total hi ha quatre Grups Estables:
-          Grup Estable de Teatre
-          Orquestra
-          Cor
-          Cor de Cambra

Per poder formar-ne part, primerament s’ha de realitzar la inscripció per a la prova/entrevista amb el director del Grup Estable en qüestió, oberta a partir del 5 de setembre al web de Cultura en Viu. Les places disponibles de cada grup varien segonsla continuïtat dels membres que hi han format part amb anterioritat. Un cop passada la prova, l’activitat és gratuïta i la dedicació es reconeix amb crèdits ECTS.

Al web de Cultura en Viu, podeu consultar els requisits d’accés de cada Grup Estable, les dates i els horaris d'assaig, així com formalitzar properament la inscripció online per a la prova d’accés.
 
A part dels Grups Estables, Cultura en Viu ofereix diversos cursos i tallers d’iniciació o de nivell mig de teatre, dansa, música i escriptura per aquells qui vulguin iniciar-se o continuar la formació en aquestes disciplines. Les inscripcions per als tallers obriran el dia 25 de setembre.
 

Per a qualsevol aclariment dirigiu-vos a:
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora
Plaça Cívica
Tel: 93 581 10 21
E-mail: cultura.enviu@uab.cat

 

Notícies relacionades

Concert de Nadal del Cor i l'Orquestra de la UAB

El dilluns dia 18 de desembre a les 13’30h, el Cor i l’Orquestra de la UAB celebraran el concert tradicional de Nadal a la Sala de Teatre de la UAB. Aquest, juntament amb el de final de curs, és un dels dos concerts que les agrupacions faran conjuntament. Llegir més

Totes les notícies