Grup Estable de Teatre

Direcció: Ricard Gázquez
 
El Grup Estable de Teatre és un taller avançat d’interpretació i de posada en escena. En aquest es revisiten alguns clàssics poc representats, o bé s’escenifiquen textos contemporanis o altres propostes de nova creació. La formació es completa amb lectures dramatitzades i altres activitats paral·leles dins i fora de la UAB.

Després de les fases de preparació actoral i assaig, el treball del curs finalitza amb un espectacle teatral obert al públic.

El Grup Estable està format parcialment per antics membres. Per aquest motiu, es fa una sessió de treball per configurar i renovar el grup de manera coherent, tenint en compte l’experiència, la formació i la capacitat d’implicació al llarg del procés de creació.

Un cop superada la prova, la inscripció és gratuïta i la dedicació es reconeix amb 6 crèdits ECTS.Informació per al curs 2017-2018

Preinscripció: del 5 al 25 de setembre de 2017
!* Tant els antics com els nous membres han de formalitzar la preinscripció, venir a la sessió informativa i a la prova d'accés.
 
Dates: del 10 d'octubre de 2017 al 24 de maig de 2018.
 
Dies i horaris d'assaig:
- dimarts i dijous de 17.30 a 20.30 h (del 10 d'octubre al 27 de febrer)
- i dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 h (a partir de l'1 de març).

Convalidable per 6 crèdits ECTS.
 
 
Sessió informativa

Dimarts 26 de setembre a les 17.30 h tindrà lloc una sessió informativa sobre la proposta de treball del proper curs i el funcionament en general de l'Aula de Teatre.


Prova d’accés

La prova d’accés consisteix en una sessió de treball de tres hores de durada que té l’objectiu d’avaluar des de la pràctica els coneixements i les capacitats teatrals dels aspirants.

És necessari venir amb roba còmoda i preparar-se un text breu, dramàtic, poètic o narratiu.

La sessió de treball tindrà lloc dimarts 3 d’octubre de 17.30 h a 20.30 h a la Sala Teatre de la UAB.


Requisits

- Tenir formació teatral prèvia i experiència en escena ja sigui mitjançant cursos i tallers dins o fora de la UAB o pel fet d'haver format part d’un grup de teatre.
- Assistir a la sessió informativa.
- Assistir a la sessió de treball.