Sala de premsa Premsa i mitjans

“El món casteller” és el nou taller que ofereix la UAB

Taller món casteller
Us agrada la cultura popular catalana? Us interessa el món casteller? Us agradaria involucrar-vos en la vida al campus? Si totes les respostes són afirmatives, “El món casteller” és el vostre taller ideal, amb el qual, a més a més, podreu reconèixer 2 crèdits ECTS!

28/02/2017

“El món casteller” és la nova activitat que ofereix la UAB als estudiants que vulguin endinsar-se en la cultura castellera, una pràctica de la cultura popular molt arrelada a les universitats catalanes. La colla castellera de la UAB, els Ganàpies, i la Unitat de Dinamització Comunitària organitzen aquest taller.

Si us hi animeu, podreu aprendre com es construeix un castell, les normes bàsiques de seguretat i la història del món casteller i les colles universitàries A banda d’aquestes ponències informatives, haureu de realitzar un total de 34 hores d’assaig amb els Ganàpies i participar en tres diades castelleres. També haureu d’elaborar una memòria de l’activitat, que pot ser un relat escrit, un vídeo o un reportatge gràfic sobre l’experiència pròpia o sobre una activitat concreta.

Participar en aquesta activitat us permetrà formar part d’un dels col·lectius més arrelats a la nostra comunitat universitària i, si hi esteu interessats, podeu reconèixer l’activitat amb 2 crèdits ECTS. Podeu emplenar el formulari d’inscripció fins al 7 de març.