Arxiu de notícies

Beques Turespaña 2019

Turespaña convoca 33 beques per realitzar pràctiques en les seves oficines a l'estranger

L'Instituto de Turismo de España, Turespaña, ha obert la convocatòria per cobrir 33 places de pràctiques professionals per treballar en les seves Conselleries de Turisme a l'estranger, i 3 places més, per fer-ho en les seves oficines centrals de Madrid. Les beques van dirigides a Graduats amb estudis de Turisme i afins. Les peticions es poden enviar fins al 6 de juny.

Judit Esteban i Toni Cardona, guanyadors del Premi CIEU 2019 de l'Escola

Judit Esteban i Toni Cardona, guanyadors del Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora de l'Escola

Els exalumnes Judit Esteban i Toni Cardona van ser guardonats ahir amb el VIII Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019 en les categories de "Turisme" i "Direcció Hotelera" respectivament, per les seves trajectòries professionals i pels seus projectes d'emprenedoria en aquests àmbits. L'esdeveniment va reunir a uns 300 assistents a la Sala d'Actes de la Facultat d'Ecomomia i Empresa de la UAB.

Els espais verds contribueixen a la millora del benestar dels seus visitants

Repercussió de l'estudi sobre la contribució dels espais verds i blaus al benestar

L'estudi, elaborat per l'Escola, titulat "Espais verds i benestar humà. Avaluació de la percepció dels visitants de parcs naturals, parcs urbans i platges de la província de Barcelona", en què s'analitzava la contribució d'aquests espais al benestar i salut de les persones, ha tingut un important impacte en els mitjans de comunicació. Es presenta un recull en aquest article.

Estudiants guardonats amb el Premi CIEU

Lliurament del VIII Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora

Els guardons reconeixen la tasca emprenedora d'estudiants i alumni de la comunitat de la UAB, que han engegat amb èxit la seva idea innovadora i de negoci. L'acte de lliurament de premis es celebrarà el dimecres 15 de maig, a les 12:30 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa. En el marc d'aquest esdeveniment, es duran a terme els Debats Turístics amb la participació d'estudiants de Grau de l'Escola.