Arxiu de notícies

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera redacta el Pla d'allotjaments del Vallès Occidental

L'Escola redacta el Pla d'Allotjaments Turístics del Vallès Occidental

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental encarrega a l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB la redacció d’un Pla d’Allotjaments Turístics del Vallès Occidental. El pla pretén abordar la planificació de l'allotjament turístic de la comarca de forma estratègica i amb una visió sostenible del territori.

Nadala de la FUAB 2018

Us desitgem unes Bones Festes i un Feliç 2019!

L'Escola i tota la comunitat de la Fundació UAB, a través d'aquesta nadala, us desitgem unes Bones Festes de Nadal i un Feliç 2019!

Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural

Obertes les inscripcions per al Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural

L’Escola organitza una nova edició del "Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural", on s’ofereixen els fonaments teòrics i pràctics necessaris per organitzar activitats d’interpretació i guiatge en entorns naturals. En finalitzar el curs, els participants obtindran el certificat segons el projecte europeu HeriQ validat per Interpret Europe, organització de referència en el camp de la interpretació del patrimoni.

Oficialització del Màster en Turisme i Humanitats

S'oficialitza el Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural el curs 2019-2020

L'AQU ha elaborat un informe final favorable per l'oficialització del màster en Turisme i Humanitats, que des de fa sis edicions, s'imparteix a l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera, en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. A partir del proper curs acadèmic 2019-2020, aquesta formació esdevindrà oficial, donarà accés al Doctorat, i canviarà la seva denominació a Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural.

Trobada del projecte ELPE a Finlàndia

Professorat de l'Escola participa a un seminari d'aprenentatge experiencial a Finlàndia

El professorat de l'Escola que participa en el projecte Erasmus+ ELPE (Experiential Live Project Enhancement) va assistir, recentment, a un seminari internacional de formació per a docents realitzat a Porvoo (Finlàndia), on es van reunir amb els representants de les universitats col·laboradores, per conèixer un sistema d'aprenentatge experiencial basat en casos reals.