Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Visites al campus per a particulars i famílies, del maig al juliol. Inscripció oberta!

06 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Vine a visitar la UAB amb els amics o amigues o amb la família. T'oferim una visita guiada per explicar-te en primera persona com es viu l'experiència UAB, amb guies que són estudiants ara mateix a la Universitat i que us faran una passejada pels millors indrets del campus. Inscripció oberta pels mesos de maig, juny i juliol.

Visites campus 2023

Les guies son la Yasmin, estudiant d'Estadística i Sociologia, la Inés, estudiant de Comunicació de les Organitzacions, i la Clàudia, estudiant de Sociologia. Fem visites d'1 hora i t'expliquem com és el dia a dia quan estudies al campus de la UAB.

T'agradaria conèixer el campus de la UAB amb els pares o amb els amics o amigues? T'oferim visites guiades d'1 hora, amb guies que son estudiants de la UAB. Les inscripcions son gratis i pots apuntar-te tu sol o amb fins a 3 acompanyants: amb la família o amb amics o amigues. Inscripció oberta!

Dimarts i dijous pel matí i dimecres per la tarda. Fem les visites tots els dimarts de 10:00 a 11:30h, els dimecres de 15:30 a 16.30h i els dijous d'11:30 a 13:00h. Cal inscripció prèvia i la sortida i l'arribada la fem a l'InfoUAB de la Plaça Cívica, al bell mig del campus de Bellaterra, a 5 minuts a peu de l'estació de FGC.

Les guies son la Yasmin, estudiant d'Estadística i Sociologia, la Inés, estudiant de Comunicació de les Organitzacions, i la Clàudia, estudiant de Sociologia. El recorregut dura aproximadament una hora i el fem a peu pel campus, per l'exterior i també entrant en algunes facultats.

Durant la visita t'expliquem com funciona la vida universitària i mesclem anècdotes del dia a dia amb la resposta a les preguntes més habituals quan fas el pas de l'institut a la universitat. Per exemple: si no vas a classe, truquem els pares? Aprofitem també per ensenyar-te o ubicar-te les 16 facultats i escoles que tenim al campus i els serveis: les biblioteques, els bars i restaurants, el gim de la UAB, el servei de llengües o el nostre CAP particular per si prens mal (segur que no, que si caus a terra tenim gespa.

Molt important: de bon començament et regalem la carpeta de la UAB, perquè puguis fer el recorregut sentint què significa ser un autèntic UABer.

La UAB t'ofereix un ampli ventall d'activitats i continguts per conèixer els estudis i el campus. Les trobaràs totes a Visita la UAB: Jornades de Portes Obertes, Saló de l'Ensenyament, Visites al campus, Visites als centres, Dia de les Famílies, Visites al campus versió YouTube, catàlegs i guies en PDF... Un reguitzell d'opcions per convidar-te a trepitjar el campus!

Dins de