Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Vídeos de les Portes Obertes

11 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Ja estan disponibles les gravacions de les sessions informatives de les Portes Obertes de la UAB que tant ens heu demanat a través de les xarxes socials i al Saló de l’Ensenyament.

Vídeos Jornades de Portes Obertes

T'has perdut les Portes Obertes de la UAB? Ja pots veure els Vídeos de les sessions informatives.

Et coincidien les presentacions de dos graus que t'interessen i només en vas poder veure una? No vas poder venir a les Portes Obertes i t'agradaria veure les presentacions? Et va fallar la connexió a Internet i no vas poder gaudir de les xerrades? No tens cap excusa, però t'has perdut les Portes Obertes i t'agradaria veure els vídeos? Et va agradar molt una presentació i vols tornar-la a veure per motivar-te a continuar estudiant?

Tenim bones notícies! Ja pots veure (o reveure) la majoria dels Vídeos de les Portes Obertes.

Aquest any, les Portes Obertes de la UAB han tingut números de rècord. Hi ha hagut més de 26.750 inscripcions! Estem molt contents amb els resultats de la fusió de les Portes Obertes presencials i online. Moltes gràcies per l'interès i per la participació!

Les sessions informatives les fan professores i professors de cada grau, que són qui millor et sap explicar de què va o perquè fer un grau o un altre, i també hi participen estudiants de les facultats. A més, les sessions acaben sempre amb una ronda de preguntes dels futurs UABers amb resposta per part del professorat i l’alumnat de la UAB.

Més informació
Visita la UAB

Dins de