Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

14 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

No vas poder assistir a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB i t'has quedat amb les ganes de veure aquella sessió que tant t'interessava? No et preocupis: ja estan publicades les gravacions de les sessions informatives dels diferents màsters, postgraus i doctorats de la fira.

Vídeos Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

T'has perdut la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB? Ja tens disponibles els vídeos de les sessions informatives

Vas assistir a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB però ara t'agradaria conèixer altres estudis que oferta la UAB? Encara tens dubtes sobre els estudis que vols cursar i t'agradaria tornar a veure les xerrades per acabar de decidir? 

Bones notícies! Ja tens disponibles els vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB.

Entre el 2 i el 6 d'octubre es va celebrar una nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats a la UAB, on les coordinacions dels diferents estudis van explicar en detall cadascun dels diferents màsters, postgraus i doctorats, i també van respondre a totes aquelles consultes que els assistents van plantejar.

És una molt bona oportunitat per poder conèixer els màsters, postgraus i doctorats per tal de continuar la teva formació, especialitzar-te o reconduir la teva carrera professional. Tot en un format “a la carta” gràcies a les coordinacions i a la participació dels mateixos estudiants.

Si no vas poder assistir-hi o vols reviure la fira virtual, no et preocupis: ja pots visualitzar les gravacions que es van realitzar durant aquella setmana per si encara tens algun dubte o simple curiositat. Dona-li una ullada!
 

Més informació
Visita la UAB
Màsters universitaris UAB
Màsters i postgraus de formació permanent UAB
Doctorats UAB

Dins de