Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Un projecte sensibilitza sobre l'ús de l'aigua a alumnes de primària de Catalunya i Nigèria

09 jul. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Maria Mont i Ese Emmanuel Uwosomah, doctorands i membres del Grup de Recerca en Educació, Interacció i Plurilingüisme (GREIP) de la UAB, han presentat un projecte de sensibilització sobre l'ús dels recursos hídrics que ha implicat l'Escola Sant Jordi de Mollet del Vallès i l'Oakbridge Foundation School de Nigèria. La presentació es va realitzar en línia i va aplegar alumnes, familiars i membres del projecte de tots dos països.

Un projecte sensibilitza sobre l'ús de l'aigua a alumnes de primària de Catalunya i Nigèria

L'objectiu del projecte, que es va desenvolupar al llarg de tres mesos, era crear valors compartits sobre l'ús i la gestió de l'aigua, a més d'ajudar els estudiants a millorar les seves habilitats digitals i en llengua anglesa. L'alumnat, de quart de primària, va fer servir una plataforma d'intel·ligència artificial especial per a nens creada com a subplataforma de ChatGPT per Uwosomah. Van analitzar la situació de sequera i van plantejar mesures d'estalvi d'aigua tot creant un joc i representant una obra de teatre.

El projecte ha comptat també amb la implicació de Melinda Dooly, catedràtica del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials de la UAB, i de Angela Onyemowo, fundadora de l'Oakbridge Foundation School.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Consum i producció responsables

Dins de