Vés al contingut principal

Últimes places! Inscripció oberta al Dia de les Famílies

06 abr. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Dissabte 7 de maig fem visites guiades a les facultats del campus per a futurs UABers i les famílies. Ja hem tancat diversos torns per aforament complet: últimes places!

Dia de les Famílies 2022

Dissabte 7 de maig obrim el campus als futurs UABers i les famílies. Inscripció oberta. Ja hem tancat diversos torns per aforament complet: últimes places!

La UAB obre les portes als estudiants de batxillerat i CFGS que estigueu interessats a conèixer les facultats i les escoles del campus de Bellaterra i Sabadell. Després de dos anys de pandèmia, aquest 7 de maig tornem a oferir-te visites guiades a totes les facultats amb la millor companyia possible: la teva família.

El Dia de les Famílies t’ofereix l’opció de conèixer les instal·lacions a través de visites guiades que fa el professorat a les diferents facultats i escoles. Coneixeràs les aules, seminaris, laboratoris, aules d’informàtica, biblioteques, etc. Depenent del centre també podràs veure laboratoris, estudis de ràdio, platós, sala de vistes, granges, cabines de traducció simultània, etc. A més, et convidem a aprofitar per conèixer el campus. Durant tot el matí, trobaràs UABers a peu o en bici que t’ajudaran a orientar-te, i un servei de bus gratuït que et permetrà moure’t d’una punta a l’altra i fer també una visita guiada per tot el campus. També pots fer una visita a la Vila Universitària.

Assistir al Dia de les Famílies és molt fàcil. Només cal emplenar aquest formulari. Any rere any tenim més demanda de visites, i enguany ampliem els torns disponibles a la majoria de centres.

Les places són limitades. Inscriu-te al més aviat possible abans que s’acabin!

Dissabte 7 de maig, t’esperem a la UAB!

Més informació

Dia de les Famílies
Visita la UAB

Dins de