Vés al contingut principal

Tornen les visites al campus versió YouTube

11 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'Àlex Figueruelo protagonitza la tercera temporada de les visites campus a la UAB, una sèrie de vídeos on podràs conèixer l'oferta de programes d'intercanvi amb els que compta la universitat.

Visites al Campus Online T2

No et perdis cap episodi de Visites al campus versió YouTube T3, començant amb què és un Erasmus!

En aquesta tercera temporada de Visites al campus versió YouTube, l'Àlex Figuerelo protagonitza una sèrie de vídeos on podràs conèixer la universitat més a fons de la mà dels mateixos estudiants. Si bé la primera i segona temporada estaven centrades a ensenyar el campus i les facultats, aquest any hem volgut mostrar-te tot allò relacionat amb els programes d'intercanvi amb els que compta la universitat. Tot això en menys de 5 minuts i sense sortir de YouTube! I és que per ser un autèntic UABer has de conèixer tots els racons que amaga el campus.

Com definiries Erasmus amb una paraula? Què t'han dit els amics que hi han anat? Quin és el millor curs per marxar? Quin és el país on la gent va més d'intercanvi? Aquestes i moltes més preguntes i respostes en el primer vídeo de VCVY Erasmus Edition.

Sabies que aquests episodis van sorgir arran de la pandèmia, i ens han permès ajudar als futurs UABers a descobrir les diferents facultats del campus? Gràcies a la bona acollida que van tenir les primeres dues temporades, hem decidit fer aquesta tercera entrega, on l'Àlex ens ensenya els millors espais on poder gaudir del temps lliure i dels amics a la universitat.

Et podria interessar

Vistes al campus versió YouTube - T3

Vistes al campus versió YouTube - T2

Visites al campus versió YouTube -T1

Visita la UAB

 

Dins de