Sala de premsa

Tanquem oficines fins curs vinent

FAS- Resum voluntariat 2021-2022

L'equip de la FAS marxa de vacances d'estiu per descansar i tornar al setembre per entomar amb energies renovades el curs 2022-2023.  Les oficines romandran tancades de l'1 al 28 d'agost.

28/07/2022

Aquest curs ha destacat per la tornada a la normalitat després de dos anys de restriccions per la situació de pandèmia la qual cosa ha permès programar més activitats i per tant atendre més persones respecte el curs anterior. Gairebé 2000 persones s’han beneficiat dels programes d’acció social i hem comptat amb la participació voluntària de més de 300 persones, la gran majoria d’estudiants de la UAB. A més, han participat en les activitats de formació i sensibilització 5000 membres de la comunitat universitària.

Aquest curs hem endegat alguns programes nous amb la metodologia de la mentoria com per exemple el d’Entre Joves que a través de mentories i trobades s’acompanya a joves migrats no acompanyats. També, malauradament, el dia a dia de la FAS ha quedat molt afectat per l’atac informàtic que va patir la universitat.

Acabem el curs agraint a totes les persones que han donat suport a la tasca tasca desenvolupada. Gràcies als estudiants de la UAB, al PAS i PDI, al Patronat, al Consell consultiu, a l'equip de govern, als grups de recerca, a les facultats i serveis de la universitat, als finançadors, al personal d'altres entitats del tercer sector, de la resta d'universitats i de l'administració pública, als proveïdors,...moltes gràcies per fer possible la FAS i fins el curs vinent!