Sala de premsa

Tallers per ser agent de salut en contextos festius

Agents salut i festa 2022

S’obren les inscripcions pels Tallers Agents de Salut i Festa organitzat pel programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària i que té reconeixent d’1ECTS.

14/09/2022

Els tallers Agents de Salut i Festa es duran a terme a l’edifici àgora de la UAB (plaça Cívica) durant els mesos d’octubre i novembre) i tenen l’objectiu de formar a estudiants i personal docent en eines de prevenció de la salut en espais de festa.

El context universitari ofereix múltiples opcions de gaudir: gent nova, noves experiències i emocions, trobades en grup, festes, etc. Molt sovint, en aquestes situacions es posen en joc els nostres cossos a través de les relacions, de l'expressió de les sexualitats, o dels consums de substàncies. D’aquí esdevé la importància de tenir uns coneixements que garanteixin que podem gaudir amb cures. 

En aquest sentit, els agents de salut tenen una funció molt evident: aportar aquests coneixements a la resta d’estudiants, fomentant l’autonomia i la consciència imprescindibles per a la pressa de decisions d’autocura dins del gaudi.  Per tant, en aquesta formació es tractaran les diferents temàtiques relacionades amb la tasca preventiva i de reducció de riscos dels agents de salut. 

Els tallers seran els dilluns 17, 24, 31 d’octubre i el 7 i 14 de novembre, de 15:30 a 17:30h (alguns dies fins les 18h) i tenen un cost de 25 euros i es podrà convalidar amb un crèdit ECTS. Cal apuntar-se al següent formulari d'inscripció.

Per a més informació, consulteu el programa complert