Sala de premsa

Taller per a ser agent de salut

taller FAS Agent salut i festa

Aquest octubre es durà a terme un taller per ser agent de salut i fer una tasca preventiva i de reducció de riscos, sobretot en contextos de festa.

23/09/2020

El programa de Salut de la FAS ha programat un taller, amb reconeixement d’un crèdit ECTS, perquè estudiants universitaris es formin per ser agents de salut al campus de la UAB.

El context universitari ofereix múltiples opcions de gaudir: gent nova, noves experiències i emocions, trobades en grup, festes, etc. Molt sovint, en aquestes situacions es posen en joc els nostres cossos a través de les relacions, de l’expressió de les sexualitats, o dels consums de substàncies. D’aquí esdevé la importància de tenir uns coneixements que garanteixin que podem gaudir amb cures.

En aquest sentit, els agents de salut tenen una funció molt evident al campus: aportar aquests coneixements a la resta d’estudiants, fomentant l’autonomia i la consciència imprescindibles per a la pressa de decisions d’autocura dins del gaudi.

Per tant, en aquesta formació es tractaran les diferents temàtiques relacionades amb la tasca preventiva i de reducció de riscos dels agents de salut, especialment en un context de festa.

El taller va dirigit a estudiants que vulguin participar com agents de salut a la Festa Major de la UAB; a estudiants interessats/des en ser agents de salut voluntaris/es al Programa de Salut durant el curs 2020-2021, amb possibilitat de reconeixement de crèdits i a estudiants i personal docent interessats/des en aprendre eines de prevenció pel desenvolupament de les seves tasques professionals.

Per apuntar-s’hi cal emplenar un formulari de preinscripció i fer un pagament de 25 euros.

Consulta el programa complert del taller.